De leukste gifts en jewels bij L'odor

Wil je een leuk cadeautje voor je vriendin scoren of toch liever jezelf verwennen met heerlijke parfum? Dan is L'odor dé winkel waar jij gegarandeerd slaagt. L'odor is een cadeauwinkel in Etten-Leur en verkoopt sinds kort ook TapParfum. Benieuwd naar deze exclusieve parfum en meer? Lees snel verder.

L'odor is een cadeauwinkel met artikelen gebaseerd op Gifts & Jewels en vind je in Bisschopsmolenstraat 71 van Etten-Leur. Ze verkopen veel te gekke merken zoals, GUESS, 24Kae, Millefiori Milano, WoodWick, Greenleaf, New Bling, Mint 15, Stationey & Gift, Mix & match en sinds kort ook TapParfum. Reuk is van nature je sterkste zintuig en dat staat dan ook voorop bij L'odor. Ben jij op zoek naar mooie sieraden, heerlijke geurtjes of diversen kaarsen? Je vindt het bij de ideale lifestyle winkel L'odor. 

We zijn het 220ste TapParfum punt van Nederland!

Wij zijn het 220 ste TapParfum punt van Nederland. L'odor in Etten-Leur is officieel dealer geworden van het parfum merk TapParfum. Dit uniek concept met 160 heerlijke parfums biedt u de mogelijkheid om tegen lage prijzen, hoogwaardige parfums te kopen. Vele van de 160 geuren komen overeen met de geuren van bekende top merken. Samen met de eigenaren Peter en Marijke kunt u op zoek gaan naar de juiste geur voor u persoonlijk. De geur blijft zeker 8 tot 16 uur heerlijk ruiken. De prijzen zijn voor 30 ml 12,50€, 50 ml 17,50€, en 100 ml 27,50€.

Smell Good Feel Good cadeautip
De parfum verstuivers van TapParfum is een super leuk cadeau ideetje voor deze feestmaand. De TapParfum spray is €12,50 en verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren. Super handig voor in je handtas!

Heeft de TapParfum jou ook enthousiast gemaakt? Ga voor alle te gekke lifestyle producten langs bij L'odor in Etten-Leur en maak kennis met de leukste gifts en jewels. Inslaan al die cadeautjes en vergeet vooral jezelf niet te trakteren op iets leuks!