Lidmaatschap bij Odin, doe jij ook mee?

Houd jij van gezond en eerlijk eten? En voel je je medeverantwoordelijk voor de wereld waarin we leven? Dan ben je misschien al bekend met Odin. Odin is een biologische foodcoop met idealen; de heerlijkste levensmiddelen, altijd 100% biologisch en liefst biodynamisch én weten waar je eten vandaan komt.

Klanten hebben de mogelijkheid om mede-eigenaar te worden van Coöperatie Odin. Zo betaal je minder aan de kassa én kan je meedoen aan inspirerende workshops, lezingen, rondleidingen, filmavonden en boerderijuitstapjes. Doe jij ook mee? 

Al vanaf een participatie van €100 word jij mede-eigenaar (oplopend tot maximaal €1000). Natuurlijk ontvang je je inleg na opzegging terug aan het einde van het jaar. Daarnaast is het mogelijk om in termijnen te betalen. Ideaal! 

Wanneer je naast je participatie een maandelijke bijdrage doet, draag je vooraf bij in de basiskosten. Op deze manier hoeven deze minder in de eindprijs te worden doorberekend, waardoor ledenprijzen 15 tot 20% lager zijn. Als je wekelijks tussen de €22 en €30 boodschappen doet haal je er al voordeel uit!

Benieuwd naar alle voorwaarden of wil je meer informatie? Bezoek dan de website van Odin waar je alle informatie vindt.

Ecostoof
Daarnaast heeft Odin de komende weken een mooie introductieprijs voor de Ecostoof. Ecostoof is dé nieuwe energiebesparende kooktechniek. Het werkt heel gemakkelijk: de Ecostoof is geschikt voor elk type pan en hierin blijft het eten zo heet dat het vanzelf gaart. 

Je koopt deze nu bij Odin met de actieprijs van €79,95 in plaats van €89,95!