Lot66 bestaat 10 jaar en dit vieren ze met verschillende acties

Lot66 bestond 6 juni precies 10 jaar. Daarvoor werd het leisurecentre gerund onder een andere naam én met een veel beperkter aanbod aan activiteiten. Het tienjarig bestaan van Lot66 is reden voor een feestje met mooie kortingen. 

Reden voor een feestje


Hoe het allemaal begon
De kartbaan bestaat al op deze plek sinds 1997. Je kunt hier dus al ruim 22 jaar terecht om de snelheidsduivel in jezelf naar boven te halen. Het circuit is door de jaren heen behoorlijk verandert. Van circuits met veel bochtwerk, circuits met veel lange stukken, ze hebben een heuse brug in het circuit gehad en ze passen het circuit nog regelmatig aan. Zo blijft de baan leuk, ook al ben je er al vaak geweest. 

Naast het circuit heeft er nog een grote verandering plaatsgevonden: ze zijn overgestapt van benzinekarts naar electrokarts. Deze elektrische manier van karten is duurzamer én veiliger terwijl de karts zelfs een stukje sneller geworden zijn. Het beste van twee werelden dus!


In de afgelopen 10 jaar hebben ze ook een hoop activiteiten mogen toevoegen aan de locatie. Denk bijvoorbeeld aan het lasergamen, de escape room, het karten, solex rijden, sumo worstelen, wandklimmen en roboxen. Hierdoor kun je nu een hele dag vullen aan activiteiten. Daarnaast is het dankzij het assortiment in activiteiten ook mogelijk om vrijgezellenfeesten, familieuitjes, bedrijfsfeesten en verjaardagen te faciliteren. Op al die veranderingen is Lot66 enorm trots. 


Waar ze nu staan...
Er is dus een hoop verandert in de afgelopen jaren. Toch hebben ze nog voldoende ambities voor de volgende 10 jaar Lot66. Er staat bijvoorbeeld een nieuwe activiteit op de planning. Wat dit precies gaat worden zijn ze nog aan het bedenken, maar leuk wordt het sowieso! 

Ook hebben ze een zakelijke zusteronderneming waar ze reseller zijn van de electrokarts maar ook de lasersystemen en bijvoorbeeld het boekingssysteem. Stilzitten doen ze dus zeker niet! 


Verschillende acties om het jubileum te vieren
10 jaar Lot66 moet uiteraard gevierd worden. We starten daarom met de volgende acties:

  • Grote boekingen ontvangen een presentje daags na het bezoek
  • Bowl + laser €10,-
  • Elke derde heat van dinsdag t/m vrijdag voor €10,-

Let op: deze acties zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen of arrangementen of op reeds gedane boekingen. Wil je meer weten over ons jubileum? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@lot66.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Lot66? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief of volg ze op Facebook.