Maison Moes opent binnenkort haar deuren in een nieuw pand!

Traiteur Maison Moes is al jaren een vertrouwd adres voor vlees van de beste kwaliteit, met pure ingrediënten en bereid met passie voor lekkers. Tot en met zaterdag 22 februari zijn ze nog te vinden in hun sfeervolle winkel aan het Valkeniersplein, vanaf 5 maart zijn ze te vinden in hun gloednieuwe pand aan de Prins Hendrikstraat 192, op de hoek van het Valkeniersplein. Wij geven je graag alvast een sneak peak van het vernieuwde Maison Moes!

Maison Moes staat synoniem voor lekker!Sandra en Wim Moes zitten allebei al meer dan 20 jaar in het slagersvak, Maison Moes is dan ook een zeer ervaren slager & traiteur. Maison Moes begon als een traditionele slagerij, met de tijd is het accent steeds meer op de complete maaltijden komen te liggen. Maison Moes is uitgegroeid tot een culinaire eetwinkel van formaat, waar Wim en Sandra hun toewijding en liefde voor het vak laten zien. Alles wat Maison Moes maakt is bedoeld om je lekker, gevarieerd en gezond te laten eten.

Het nieuwbouwpand aan de Prins Hendrikstraat, gelegen op de hoek bij het Valkeniersplein, voldoet aan alle wensen van Maison Moes om een nog ruimer assortiment te kunnen bieden. Nog meer eerlijke producten van ambachtelijke kwaliteit zoals je van Maison Moes gewend bent. Je kunt er terecht voor vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten, lekkere en verantwoorde kant-en-klare maaltijden, compleet verzorgde bbq's en buffetten en catering, maar daar blijft het niet bij. In de nieuwe winkel vind je straks ook een ruim assortiment in de nieuwe vegetarische afdeling en geniet je van een heerlijk belegd broodje in het zitgedeelte!

De nieuwe winkel van Maison Moes aan de Prins Hendrikstraat 192 opent op 5 maart. Tijdens de opening laat het team van Maison Moes al hun nieuwe producten zien en vallen er allerlei specialiteiten te proeven door de hele winkel!