Mano's Poké Bowls opent in Breda!

Mano's Poké Bowls opent zijn zevende locatie! Vanaf 16 februari kunnen we in Breda van Mano's poké bowls genieten. Mano Bowls is ontstaan op de Aalsmarkt in Leiden door 3 Leidse broers. De broers hebben de poké bowl ontdekt op één van hun vele reizen. Ze zijn teruggekomen met een missie, het openen van een eigen seafood shop.

Mano bowls biedt een snelle en gezellige eetervaring. Je kunt bij Mano's terecht voor poké bowls, acai bowls, bubble tea, smoothies, juices & mochi. Zelfs als je vegetarisch, vegan, glutenvrij, lactosevrij of halal wilt eten, kun je bij Mano's terecht. Op de website van Mano bowls kun je de precieze nutritie meten van je eigen samengestelde- en signature poké bowls en andere gerechten. Ook streven ze ernaar om dagverse vis, samengestelde sauzen en eerste klas ingrediënten te serveren.

Mano bowls verzorgen ook caterings. Doordat Mano's een groot assortiment aan ingrediënten heeft, is het een uitstekende optie voor een catering. De caterings van Mano's zijn betaalbaar, snel, duurzaam en vooral laag in calorieën. Wat het geschikt maakt voor iedereen. Met een catering van Mano's heeft iedereen wat wils en vertrekt iedereen met een goedgevulde maagd.