Meeuwsen Aquaria Hengelsport, vissen in de breedste zin van het woord

MEEUWSEN Aquaria is dé place to be als het gaat om vissen en alles wat daarbij komt kijken. Per jaar worden er zo'n 1 miljoen visvergunningen vrij gegeven. Hieruit blijkt wel dat wij Nederlanders dol zijn op deze hobby, voor sommigen is het zelfs een echte sport.

Eigenaar Bert-Jan Meeuwsen heeft al 42 jaar ervaring in dit vak, al als jong ventje was hij dol op vissen en alles wat ermee te maken had. Bert-Jan deed waar velen hun leven lang van dromen; van je hobby je werk maken. Dit is waar MEEUWSEN Aquaria Hengelsport begon.

MEEUWSEN Aquaria Hengelsport is zoals Bert-Jan zegt een 'ouderwetse en zeer service- en klantgerichte' winkel die voor iedereen toegankelijk is. Je kunt hier verwachten dat er altijd de tijd voor je wordt genomen, en je altijd een oprecht advies krijgt.

Je kunt hier verwachten dat er altijd de tijd voor je wordt genomen, en je altijd een oprecht advies krijgt.

De speciaal zaak op de bruisende Haagdijk specialiseert zich onder andere in gezelschapsaquaria, dit kun je zien als aquaria vol met allerlei verschillende vissen. Bij MEEUWSEN heb je keuze uit zo'n 300 verschillende soorten vissen, en wij kunnen je vertellen; daar zitten héle bijzondere tussen! 

Verder kun je hier natuurlijk ook terecht voor een heel breed assortiment aan hengels,  (levend) azen en zelfs cadeaubonnen.