MiJu OFFICIAL: SPRANKELENDE NIEUWE ZAAK AAN DE GROTE MARKT IN BREDA

Op woensdag 21 februari mocht Breda de juwelierszaak 
MiJu Official verwelkomen. Gelegen in het hart van Breda, biedt MiJu Official een mooie collectie van fijn goudwerk, schitterende diamanten en edelstenen.

De unieke eigenschap van MiJu is dat eigenaresse Michelle als exclusieve goudsmid elk stuk zelf ontwerpt. Met als doel om sieraden te maken die generaties lang meegaan, die het verleden, het heden en de toekomst verbinden in elk sieraad. Dit maakt de juwelierszaak meteen een must-visit voor liefhebbers van elegante sieraden.

Op 21-jarige leeftijd volgde Michelle haar hart naar Thailand voor de liefde en ontdekte ze haar passie voor het ontwerpen van sieraden. In haar eentje trok ze naar Bangkok, dook ze diep in de wereld van leveranciers en goudsmeden en leerde ze onderweg het vak. Deze reis legde de basis voor MiJu Official.


Toen ze terugkeerde naar Nederland tijdens de Covid-19 pandemie, wijdde ze zich aan het bestuderen van de kunst van het edelsmeden en verfijnde ze haar vaardigheden om sieraden te maken die unieke en dierbare verhalen vertellen. Ze gelooft sterk dat elk sieraad een persoonlijk verhaal met zich meedraagt. Het is dan ook haar missie om sieraden te creëren die staan voor de liefde en momenten die ons dierbaar zijn.


"MiJu Official is meer dan alleen een merk; het is een weerspiegeling van mijn reis, een reis vol passie en toewijding, waarbij elke creatie is geïnspireerd door jou, jouw liefde en jouw verhaal."


De collectie bestaat uit sieraden gemaakt van 14-karaats goud, diamanten en edelstenen van de hoogste kwaliteit. Michelle helpt je bij het vinden van de perfecte trouw- en verlovingsringen, ultieme symbolen van eeuwige liefde en verbondenheid. Bij aankoop van een verlovingsring ontvang je een exclusief MiJu Love Story Boek, waarin jullie unieke reis samen wordt vastgelegd. Het Love Story Boek is niet alleen een verzameling woorden; het vertelt jullie verhaal en herinnert aan elke belofte die jullie elkaar hebben gedaan.

Van Permanent Jewelry armbandjes, die ter plekke worden opgemeten en aan elkaar worden gelast, tot op maat gemaakte edelsteenringen en erfstukken die van generatie op generatie worden doorgegeven. Laat je betoveren in de MiJu Official winkel, waar kwaliteit en vakmanschap samenkomen om herinneringen te creëren die voor altijd blijven bestaan.

De winkel is open gedurende zes dagen per week. Zowel spontane bezoeken als afspraken voor permanente sieraden of ringadvies zijn mogelijk. Voor wie niet persoonlijk kan langskomen, staat Michelle klaar om vragen te beantwoorden via e-mail of WhatsApp. Reserveer hier jouw afspraak.