Mr. Moos staat te popelen om de deuren te openen

Alle horecagelegenheden zijn enorm aan het aftellen naar aankomende maandag... Bijna is het zover! Ook Mr. Moos is er helemaal klaar voor. Na een enorme metamorfose opent het restaurant de deuren op de Grote Markt, in het pand waar Dickens & Jones tot een paar maanden geleden gevestigd was.

classics are never out of style

Na de opening op vrijdag 13 maart, moest het restaurant natuurlijk op zondag 16 maart de deuren alweer sluiten. Gelukkig is de horecasluiting bijna voorbij en mag het restaurant aanstaande maandag (opnieuw) de deuren openen!

Je kunt er terecht voor een heerlijke lunch of diner, maar ook voor een gezellige borrel. Bij Mr. Moos vind je een ruime bar, mét speciaal geselecteerde cocktailkaart. Maar ook voor een lekker koud biertje ben je hier natuurlijk aan het juiste adres! Ben je benieuwd naar de uitgebreide menukaarten? Die vind je natuurlijk op de website

De komende periode werken ze met meerdere reserveringsblokken. Alle informatie hierover vind je via deze link, waar je natuurlijk ook meteen je reservering kunt plaatsen! 

Fotografie: Rijk in Beeld