Murphys Grill: nu geopend in Breda!

Op 24 februari j.l. was de opening van Murphy's voor een select gezelschap. Vanaf deze week zijn ze officieel geopend! Dit vieren zij samen met jou, met deze maand een welkomstdrankje van het huis. Wij gingen er langs om de eerste beelden op te vangen. Dit restaurant is modern, uniek en heeft veel te bieden!


Murphy's is een echt familie bedrijf. Iedereen is welkom! Gasten worden niet gezien als klanten, maar als familie. Voel je welkom en thuis bij de Indiaase familie Singh, ze zullen er werkelijk alles aan doen om jouw avond gewedlig te maken. In 2001 werd Murphy's opgericht door Hari Singh en zijn vrouw Radika. Samen openden ze een restaurant in Oosterhout, waar ze als eerste een topkwaliteit Certified Angus Beef aanboden. En dat terwijl de familie zelf van Indiaase afkomst is, en dus nog nooit rundvlees heeft gegeten of ooit zal gaan eten! 

Meer dan tien jaar later, is Murphy’s nog steeds een van de beste restaurants om een authentieke steak te gaan eten in de stad waar "eerst eten" een gevleugelde uitspraak is. Na het succesvolle restaurant in Oosterhout konden oprichters Hari en Radika het niet laten om ook in hun eigen stad Breda een Argentijns restaurant te openen.  

Voor Breda is dit een uniek concept. Murphy's is pas de tweede horecazaak die werkt met een authentieke houtskoolgrill. Dit geeft het vlees een unieke smaak, een ware beleving! Eigenaren Hari en Radika raden de T-Bone steak en de Nieuw Zeeland biefstuk (500 gram) aan. Dit is het meest malse stukje vlees en nergens anders in Breda verkrijgbaar!

Pas toen de tafels en stoelen binnen kwamen beseften de familie pas hoe chique de zaak nu echt is geworden. De eerste indruk van dit nieuwe restaurant is erg indrukwekkend maar toch huiselijk. Zelf hadden ze niet verwacht dat het er zo chique en stijlvol uit zou gaan zien. Wij zijn blij verrast! Ook de bar is een echte eye-catcher. Hier kun je exclusieve Argentijnse wijnen, aperitieven en natuurlijk ook het Murphy’s bier van de tap bestellen. 

Het is een combinatie van modern gecombineerd met gezellige elementen

Het (nu nog) kleine team zoekt versterking in de bediening en in de keuken. Ben jij spontaan, klantvriendelijk en wil je werken in dit toffe restaurant? Klik dan op deze link voor meer informatie.

Je kan telefonisch reserveren via het telefoonnummer (076-5328290)