My Jewellery opent Special Boutique in hartje Breda!

De feestelijke opening vindt plaats op 12&13 november in een ruim karakteristiek pand aan de Veemarktstraat in hartje Breda. Na het succes van de Brand Boutique in Den Bosch en de Central Boutique in Utrecht besloot Sharon Hilgers, founder & owner van My Jewellery, dat het tijd was voor een 3e boutique. Vanaf aankomend weekend kun je hier dan ook terecht voor een uitgebreide sieraden collectie en de leukste fashion items, met zorg samengesteld door My Jewellery zelf.


Vier samen met ons de opening en kom gezellig langs voor een Sparkling Hugo, heerlijke cupcakes en vergeet niet een fashionable selfie te maken met je vriendinnen in de My Jewellery photobooth!

Naast de My Jewellery Boutique vind je in de Veemarktstraat tal van hippe, trendy boutiques maar ook de grote namen zoals Omoda, Penn&Ink, Dille en Kamille en binnenkort ook Supertrash. Een extra reden voor een bezoekje aan de Veemarktstraat! Winkelen in Breda is nog nooit zo leuk geweest. Trommel je vriendinnen bij elkaar & hopelijk zien we je snel?!


Over My Jewellery
My Jewellery is in vijf jaar tijd flink gegroeid en heeft een enorme online community opgebouwd. Dagelijks inspireren wij honderdduizenden vrouwen via social media. We willen als merk groeien en daarom willen wij ook fysiek aanwezig zijn in de winkelstraat. Om die reden is in november 2015 de eerste Brand Boutique geopend in Den Bosch. In één van de gezelligste straten van Den Bosch vind je de boutique geïnspireerd op de grote winkelsteden.

Sinds 1 oktober hebben wij een tweede winkel geopend, de Central Boutique in Utrecht. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de sieraden, kleding en aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snel wisselende collectie & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit en een trouwe fanbase.

Vanaf nu 7 dagen per week geopend in Breda
My Jewellery Special Boutique
Veemarktstraat 35
4811 ZC Breda

 
my-jewellery.com
Facebook.com/myJewellery