100 vierkante meter, 9 keukens, 1 menu - ontdek Nerdish online foodhall in Breda!

Good food is good mood! Ben jij ook helemaal klaar met het bestellen bij 5 verschillende tentjes om het iedereen naar zijn zin te maken? Nerdish heeft dé perfecte oplossing voor jou en je vrienden. Deze zaak is van alle markten thuis waardoor je geen compromissen hoeft te sluiten. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!


Nerdish is opgericht door twee broers die samen het verschil wilden maken, ze bedachten een concept waardoor je al jouw lievelingsgerechten uit verschillende keukens in één keer kunt bestellen! Zonder ervaring in de horeca maar een economische en technische achtergrond weten de broers toch precies wat ze willen. Nerdish biedt een uitgebreid menu aan met veel verschillende cuisines. Waar komt de naam Nerdish eigenlijk vandaan? Het verwijst naar de manier hoe zij online eten bestellen willen benaderen. De focus ligt namelijk op gerechten uit verschillende type cuisines en deze gerechten worden gekozen aan de hand van consumenten data! De kaart is zo gemaakt dat jullie allemaal jullie favoriete gerechten kunnen kiezen. 

Ben jij ook zo klaar met de eindeloze discussies voor het bestellen van gerechten? Vegetariërs, vleesliefhebbers, halal, Nerdish got you all! Bij Nerdish is het antwoord altijd "ja" en staat het enthousiaste team voor je klaar om zo snel mogelijk te bezorgen met de juiste kwaliteiten! Heeft iemand zin in pizza en de ander in een poke bowl? Geen probleem, Nerdish krijgt dit voor elkaar! Ze specialiseren zich in verschillende keukens en stoppen in elk gerecht evenveel liefde, kwaliteit en passie. Makkelijk voor groepen, want er is voor ieder wat wils. Noodles, salades, pizza's, burgers, burrito's, pasta's, curry's en poke bowls, tegen deze gevarieerde menukaart kun je geen nee zeggen!

Heb jij altijd al jouw bowl zelf willen samenstellen, helemaal naar jouw smaak? Dat kan bij Nerdish! Kies voor de heerlijke Bubba Shrimp, de We Found Nemo bowl of de Infinity bowl die je dus helemaal zelf kunt samenstellen, klinkt dit niet fantastisch? Voor alle vegetariërs onder ons biedt Nerdish een ruim aanbod. Jouw favorieten, uit één keuken, in één bestelling, bij jou bezorgd voordat je überhaupt "nondedju, dat was snel"  kunt zeggen!

Let's be friends and eat together!

Nerdish bereidt diverse gerechten en leveren uit alle hoeken van jouw smaakpalet in het station van Breda. In een korte tijd staan ze op nummer #1 in het centrum van Breda met de postcode 4.9. Van kleurrijke poké bowls tot de ultieme comfort burgers, en alles daartussenin. Supervers, gezond, duurzaam, transparant en alle andere dingen waar jij een goed gevoel van krijgt. Nerdish is een duurzaam bedrijf, want ze gebruiken geen gas maar inductie, besparen op het gebruik van plastic door hun producten te verpakken in composteerbare en biobased verpakkingen en de bezorgers fietsen op elektrische fietsen. Alleen maar voordelen dus!

Nerdish is opzoek naar enthousiast personeel!
Ben jij 16 +, opzoek naar een super leuke, uitdagende job en kun jij niet wachten om dit overheerlijke eten te proeven? Wordt dan bezorger bij Nerdish en geniet gratis van al het lekkers dat ze te bieden hebben. Dit wil je toch niet mislopen? Op de elektrische fietsen ben je supersnel bij elk adres dus let's go. Zie hier de vacatures en neem contact op!

Wil jij snel bestellen bij deze hippe delivery en takeaway keuken om samen met je vrienden te genieten van de heerlijke gerechten? Bekijk dan de website en tot snel bij Nerdish!