NEW IN: Berba lederen handschoenen!

Op de Ginnekenweg 37 in Breda zit de Berba Store, waar je de mooiste lederen tassen en accessoires kunt vinden. Al 50 jaar ontwerpen en maken zij zelf hun producten met heel veel liefde. Je kunt Berba herkennen aan het boterzachte leer van hoogwaardige kwaliteit, de eigenzinnige vormgeving en gedetailleerde afwerking. Nu het herfstseizoen weer gestart is, zijn ook de handschoenen weer te verkrijgen! Ben jij hier benieuwd naar? Lees dan snel verder!

Nu het herfstseizoen weer is begonnen verkoopt Berba ook weer haar eigen handschoenen van hoge kwaliteit. De handschoenen zijn vanaf €59,95 te koop in maar liefst 3 lederen modellen en meerdere kleuren. Deze kun je mixen en matchen met de  lederen tassen, zoals bijvoorbeeld de cognac handschoenen met een Speranza cognac rugzak of een gave Dexter crossbody tas. Wil jij er fashionable uitzien zonder koude handjes te krijgen? Ga dan nu snel naar de Berba store!

Kom jij snel een kijkje nemen? De Berba Store staat van maandag tot zaterdag voor jou klaar en zit op loopafstand van het Van Coothplein. Verrijk jouw garderobe met ultieme kwaliteit!