Nieuw aan de Veemarktstraat: Jamoneria by Rick de Moed

Een tijdje geleden lieten we jullie al weten dat er een nieuwe zaak zou komen aan de Veemarktstraat 22. We moesten nog even geduld hebben maar nu is het dan eindelijk zover. Aanstaande zaterdag 7 augustus opent Rick de deuren van zijn Spaanse Jamoneria in Breda! 


Als je wel eens in Spanje bent geweest ken je ze vast wel, die Spaanse winkeltjes die volhangen met heerlijke verse hammen en mooie delicatessen. Vanaf morgen hoef je hier dus niet meer voor naar Spanje maar kun je gewoon terecht in ons mooie Breda. Wat je kunt verwachten? Exclusieve producten, Spaanse hammen, olijfoliën, chips, visconserven en nog veel meer. Jamoneria by Rick is het meest exclusieve ham & charcuterie atelier van de Benelux. Daarnaast levert hij aan de betere horecazaken in Nederland. 

Rick is cortador, opgeleid als grootmeester in het snijden van Iberische hammen met de hand. Alle hammen worden hier dan ook persoonlijk door hem gesneden. Bij Jamoneria By Rick ligt de nadruk op exclusiviteit, kwaliteit en respect voor de natuur. De producten worden door hem zelf geïmporteerd en hij kent zijn leveranciers goed. Zo weet hij zeker dat dierenwelzijn in acht genomen wordt, iets wat hij erg belangrijk vindt. 

EXCLUSIVITEIT, KWALITEIT EN RESPECT VOOR DE NATUUR

Één van de top leveranciers van Rick is Salgado. Hier lopen de Iberische varkens vrij rond en deze voeden zichzelf met natuurlijke granen en eikels. Voor het verkrijgen van top kwaliteit ham volgt deze producent een ambachtelijk proces in hun eigen natuurlijke droogkamers. 

Aanstaande zaterdag 7 augustus is de officiële opening en kun je eindelijk genieten van al het lekkers dat Jamoneria by Rick de Moed te bieden heeft! Ga jij een kijkje nemen?