Nieuw: Best Bottles en The Chocolate Block

Begin april opende er een nieuwe zaak aan het Graaf Hendrik III Plein. Een zaak met de perfecte combinatie tussen wijn en chocolade! Best Bottle en The Chocolate Block. Twee concepten in één winkel pand. Benieuwd? Lees snel verder!


Bij deze nieuwe winkel kun je terecht voor de meest heerlijke chocolade en wijnen. Hier staat smaak voorop met als doel om jou van de heerlijke producten te laten genieten. 

Eigenaressen Gemma Dols opende deze bijzondere winkel uit passie voor goede wijn en heerlijke chocolade. Gemma is bekend als voormalig eigenaressen van restaurant Publieke Werken samen met haar man Bas Fierst. Samen maakte zij een mooie reis naar Zuid-Afrika waar ze een wijnboerderij bezochten. Hier proefden ze van een stevige, fruitige verrassende wijn met heerlijke zachte tonen van chocolade. Hier ontstond de passie voor chocolade. The Chocolate Block en Best Bottles hebben deze combinatie voor jou voorradig. 

Wijn en chocola; een match made in heaven!


Naast dat de chocolade bijzonder lekker is, handelt The Chocolate Block met cacaoboeren in Tanzania. Deze cacaoboeren verbouwen volledig biologisch en is hiermee Fairtrade. Daarnaast verkopen ze in de winkel ook de meest bijzondere wijnen, whisky's, port en champagne. Ben je op zoek naar een speciaal exemplaar of heb je er thuis een liggen? Ga dan vooral een keer langs in de winkel en laat je verrassen door het grote aanbod aan wijnen en chocolade.