Nieuw bij PUUR Huidinstituut: PH Formula

PUUR Huidinstituut is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en huidverzorging. Daarom hebben ze nu een nieuwe krachtpatser in hun behandel assortiment. Namelijk pHformula, een skin resurfacing formule om je huid weer helemaal te laten stralen!


Gelijk resultaat zien willen, dat willen we natuurlijk allemaal. Dit kan met de nieuwe formule van PUUR Huidinstituut. pHformula is de eerste pharma-cosmeceutische productlijn, die het resultaat is van een combinatie tussen medische wetenschap en cosmetica. Hiermee zie je meteen verschil. pHformula is niet beter dan de producten die PUUR Huidinstituut nu al gebruikt, maar het werkt anders dan dat je misschien van hun gewend bent. 

pHformula werkt op vier verschillende soorten probleemhuiden:
-Huidveroudering
-Acne
-Pigment
-Chronische roodheid
pHformula maakt gebruik van actieve werkstoffen en zuren! Door het unieke transport systeem genaamd PH-DVC delivery complex, komt het tot diep in de huid. Hier kan het dan goed zijn werking doen! Een gecontroleerde wijze om je huid aan te pakken.  


de kunst van skin resurfasing!

Hoe ziet een pHformula behandeling eruit?
Na een uitgebreid gesprek over jou behoeftes met de huidspecialiste start de behandeling met een reiniging, gevolgd door ontvetten en voorbereiden op de solutions. Dan worden er verschillende lagen van de solutions aangebracht. De huidspecialist houdt hierbij je huid goed in de gaten. Teamwork is hierbij heel belangrijk. Na inwerken van het gespecialiseerde masker en aanvullende massage wordt de behandeling afgesloten met de juiste skincare en nazorg informatie. Je gaat er ontspannen en met een gloed nieuw huidje de deur uit.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de behandeling? Bekijk dan hier meer informatie over PUUR Huidinstituut en zie wat de behandeling voor jou kan betekenen.