Nieuw: Chidóz, your new favorite Mexican!

Leuk nieuws voor de Mexicaanse foodlovers onder ons; vrijdag 27 november opent Chidóz haar deuren aan de Boschstraat. En nóg leuker nieuws is dat ze dit natuurlijk met een openingsweekend vieren!


Misschien ben je de naam Chidóz wel eens ergens tegen gekomen, dat kan! Breda is namelijk al het 7e filiaal. Chidóz kun je onder andere vinden in de grote steden als Amsterdam en Utrecht. Er zijn al vele fans van het lekkere mexicaanse eten, dit komt omdat ze hier de klassiekers in een nieuw jasje steken. 

Je kunt hier verschillende variaties van burritos, taco's en bowls bestellen. En dat allemaal met verassende ingrediënten van over de hele wereld. Bovendien wordt alles vers voor jou gemaakt, en dat proef je zeker. Je mag hier zelf kiezen wat ze in jouw gerecht stoppen; kies je eigen basis, vulling en toppings! Wij krijgen er trek van!

Vrijdag 27 tot en met zondag 29 november krijg je maar liefst 50% korting op een Burrito. Ze gaan de 27e om 16:00 uur open voor afhalen én bezorging. Dat is het proberen zeker waard, toch? ¡Disfrute de su comida!