NIEUW: CocktailWorkz

CocktailWorkz is "The New Kid on the Block" wanneer het gaat om workshops en live cocktail experiences. Zij staan voor het doorbreken van de standaard en het nieuwe leven inblazen van de vergane glorie "de cocktail". Hoe ze dat van plan zijn? Dat lees je in ons artikel!

vurige cocktailworkshops en proeverijen



Lars Oomens (25) is de trotse eigenaar van zijn nieuwe bedrijf CocktailWorkz. Je kunt Lars beschrijven als een échte bourgondiër die volop van het leven geniet. Een lekker drankje en gezelligheid kunnen daarbij dan ook zeker niet ontbreken. Vanuit deze passie wilde hij verder gaan groeien binnen een specifieke branche en de keuze viel daarbij al snel op cocktails.


Na een volgende snelle beslissing is Lars in de zomer van 2018 naar Las Vegas gevlogen om daar de International Bartender School te volgen. Deze zware opleiding heeft hij in een maand volbracht en daarmee is hij opgeleid tot volleerd Cocktail Specialist. Vervolgens is hij in het cocktail circuit terecht gekomen en dat is hem zeer goed bevallen. Helaas gooide het COVID-19 virus roet in het eten en heeft hij na 3 weken thuis zitten besloten om zijn eigen bedrijf te starten. Met de vele ervaring die hij al heeft is dit op zijn buik geschreven en zo ontstond CocktailWorkz.


Lars wil met zijn onderneming nieuw leven blazen in de cocktails en wil daar zo snel mogelijk mee starten. Hij gaat dan ook per 1 juli van start! Zij bieden in elke zin van het woord vurige cocktailworkshops en live cocktail experiences aan van beginnende tot ervaren cocktailshakers- en drinkers. Daarnaast verzorgen zij ook interactieve event barren voor alle feesten en partijen en zijn zij de Go To partner voor zakelijke- of particuliere evenementen. 

Ben jij benieuwd geworden? Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar info@cocktailworkz.nl, een kijkje nemen op de website of even bellen naar 06 57 66 35 06.