Nieuw: HASHTAG OUTLET BOUTIQUE

Nieuw in het centrum van Breda: HashTag Outlet Boutique! Hashtag opende onlangs een tijdelijke pop-up vestiging op de Ginnekenstraat 128. Hier scoor je de mooiste Scandinavische en Nederlandse merken voor een goede prijs! Zoals de naam het al zegt: het is een pop-up store, dus wees er snel bij voordat de winkel haar deuren sluit. Hashtag stond een paar jaar geleden ook wel bekend als Zer076. Het concept is vrijwel hetzelfde. Voor een leuk prijsje koop je verschillende Scandinavische en Nederlandse topmerken. In deze winkel scoor je een volledige nieuwe outfit. Denk aan zomerjassen, broeken, hoodies, jurkjes en zelfs bikini's. Ze verkopen alles voor zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Ga je voor casual chique of een toffe sportieve outfit, bij Hashtag vind je het allemaal.


HashTag zit op dit moment tijdelijk gevestigd in het oude pand van de OP=OP aan de Ginnekenstraat vlak bij het Van Coothplein. De échte kenners zijn ook bekend met het pand in Princenhage. Vorig jaar was de sample sale in de Dreef, maar op dit moment wordt dit helemaal verbouwd. Wie weet opent de pop-up store ooit daar haar deuren nog eens... Waarom jij Hashtag bezoekt? Er wordt constant aangevuld, je shopt de nieuwste items, je krijgt persoonlijk advies én het is comfortabel shoppen! Loop daarom binnen en bekijk op je gemak het ruime assortiment. 


Dan nog een leuke tip: wekelijks heeft de shop gloednieuwe acties in petto, dus houd daarom de Facebook en Instagram goed in de gaten en wie weet win jij een van de leuke prijzen (o.a. shopping money of een geheel complete outfit).