Coming soon: HFC Breda op het Brabantplein

Het Brabantplein heeft binnenkort een échte aanwinst erbij! HFC zal deze zomer haar deuren openen. Een volledig restaurant van 2 verdiepingen met een café gedeelte, een kinderhoek en een heerlijke groot terras. Perfect voor de gehele buurt! 

HFC is een combinatie tussen McDonalds, Burger King en KFC.  Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht is het nu de buurt aan Breda voor dit fantastische concept. Al het eten is echt halal en daarbij ook gecertificeerd. Ze hebben voor iedereen gerechten op het menu, zo ook voor de vegetariërs en vegan mensen onder ons. Perfect voor iedereen in de buurt!

HFC zit centraal op het Brabantplein, niet alleen leuk voor de buurt maar ook voor alle studenten. Buas en Avans liggen op loopafstand van HFC af. De openingstijden zijn nog niet bekend maar HFC zal wel 365 dagen per jaar geopend zijn. Volg HFC Breda op Instagram en Facebook.

Wil jij bij HFC werken?
HFC in Breda is druk bezig met het bezetten van alle vacatures, maar er zijn nog genoeg plekken om te vullen. Wil jij ook deel uitmaken van een nieuwe Team. Meld je direct aan bij brabantplein@nl.hfcrestaurant.com