Opening Breadhouse Breda

Breadhouse opende vandaag, dinsdag 11 juni, zijn deuren in het hart van Breda en belooft een unieke toevoeging te zijn aan de lokale culinaire scene. Gelegen aan de Nieuwe Haagdijk 67-C, biedt deze bakkerij en ontbijt- lunchroom met Oosterse invloeden een authentieke ervaring voor alle fijnproevers.


Klanten kunnen genieten van een breed assortiment aan versgebakken broden, hartige snacks en zoete lekkernijen, allemaal bereid met hoogwaardige ingrediënten en een vleugje huiselijke warmte. 

Naast de bakkerij biedt Breadhouse ook een gezellig restaurant gedeelte waar bezoekers kunnen ontspannen en genieten van een heerlijk ontbijt en lunch. Het ontbijt en lunch wordt besteld als "plateau" en zorgt ervoor dat je een gevarieerd etentje hebt dat je kunt delen met je metgezellen.

De eigenaar, Falah Jerdo, is geen onbekende in de Bredase horecawereld. Hij is ook de eigenaar van het populaire Donerland in het centrum van de stad en start nu zijn Breadhouse in het voormalige pand van Bakkerij Sultan. Falah kocht zijn broden voor Donerland in bij Bakkerij Sultan en zo kwam uiteindelijk ter sprake dat Bakkerij Sultan ermee ging stoppen. Na maanden klussen heeft ze zaak een totaal nieuwe uitstraling en kunnen ze niet wachten om je te verwelkomen!