Tags: Tresanti , TRESANTI, mannenmode , Italiaanse kleding , Overhemden , winkelhof 't Sas

Nieuw in Breda op 't Sas; de trendy Italiaanse mannenmode zaak Tresanti

TRESANTI timmert al even aan de weg in zowel binnen- als buitenland en is te vinden in ruim 700 winkels, waarvan zich zo'n 30 zaken in Nederland bevinden. In december opende het merk ook haar eerste conceptstore. Aan Winkelhof 't Sas op nummer 4, waar voorheen L'Erbolario gevestigd was, is na een verbouwing van 2,5 week nu het prachtige Italiaanse mannenmodezaak TRESANTI geopend. We namen er een kijkje in dit leuke zaakje en spraken de vriendelijke eigenaresse Emmeke. 

Tresanti opent eerste conceptstore aan Winkelhof 't SAS! 


TRESANTI is een relatief nieuw merk, dat sinds twee jaar op de markt is. Met name in het buitenland is het merk al erg populair, maar ook in Nederland maakt het nu een opmars. In eerste instantie werd het merk verkocht in pop-up stores in modewarenhuis Hudson's Bay. Dit was zo'n succes dat sinds december de eerste conceptstore in Breda geopend werd. 


TRESANTI verwijst naar de 'Three Saints', oftewel de drie heiligen; drie broers geboren in de 3e eeuw in de stad Vaste, in zuidoost Italië. Volgens de mythe waren de drie broers Italiaanse ‘Bad boys’; ietwat ijdel, temperamentvol en geboren verleiders. Dit zie je terug in de collectie van TRESANTI en dat is waarom er een stukje ‘zonde’ in elk kledingstuk zit. Voor de echte man die zijn kleine ondeugden omarmt, omdat hij weet dat deze hem onderscheiden van de rest. Voor de man die deze ondeugden kent, koestert en zelfs benadrukt. De man die niet altijd voor de veiligste keuze gaat.

NEVER PLAY IT SAFE!


In de nieuwe conceptstore staat beleving en service centraal. Het gaat niet alleen om de kleding en accessoires, maar het totale concept. Van een hartelijk en gastvrij ontvangst tot (kleding)advies op maat. Bij TRESANTI kun je terecht voor zakelijke of feestelijke kleding, maar ook voor de leukste gifts die ook nog eens allemaal mooi verpakt worden in de cadeauverpakking van het Italiaanse merk. 

Kleding en accessoires voor diverse gelegenheden maar bovenal een fantastische service!

Op dit moment worden diverse overhemden (met verschillendepasvormen) verkocht, maar kun je in de winkel ook terecht voor mooie en kwalitatieve accessoires als strikken, dassen, sokken, pochetten, sjaals, riemen, lederwaren, petten en gifts. Het prijsniveau van TRESANTI is bovendien ten opzichte van de kwaliteit erg scherp.

De TRESANTI collectie is opgebouwd uit verschillende labels met elk hun eigen, unieke karakter. De look en de prijzen van de producten variëren, maar kwaliteit staat altijd voorop. Eigenaresse Emmeke Dubbelman geeft aan dat er plannen zijn om het assortiment verder uit te breiden naar bijvoorbeeld ook merino wollen truien en broeken. 


De winkel aan 't Sas is geopend van donderdag tot en met zondag. Maandag tot en met woensdag is TRESANTI eventueel geopend op afspraak. De webshop is 24/7 geopend. 

Maandag:       op afspraak
Dinsdag:         op afspraak
Woensdag:     op afspraak
Donderdag:   10.00 - 17.30 uur
Vrijdag:           10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:       10.00 - 17.00 uur
Zondag:          12.00 - 17.00 uur