Nieuw: restaurant de Hofdreven

In september dit jaar opende Daan de Brouwer (eigenaar Dames Pellens) het nieuwe restaurant De Hofdreven in Rijsbergen, een gezellig dorps restaurant met een 3-gangen shared dining menu. We spraken Daan die naar eigen zeggen op een paar punten focust: "Lekker en goed eten, in Rijsbergen, niet moeilijk, gewoon gezellig!".

Denk aan een Frans interieur met het Dames Pellens gevoel zoals we het kennen. Een grote binnentuin voor ongeveer 40 man en een gezellig terras aan de voorzijde. De sfeer voelt niet stijf aan, er staat een gezellige weckpot op tafel met bestek erin. Naast sfeer ligt de focus natuurlijk op een gevarieerde en altijd veranderende kaart. 

“We proberen bijna alle gerechten van het menu te maken met producten uit eigen boerderij, hierdoor hebben we elke dag de ruimte voor onszelf om gerechten in te delen en te schrappen wanneer we willen” aldus Daan.

Dames Pellens ondergaat op dit moment een grote metamorfose, waarna zij ook doorgaan als 'Pellens' (opening december 2023). Dus mocht je Pellens missen kun je hier zeker eens een kijkje nemen!