Nieuwe conceptwinkel voor interieurartikelen!

3 november was de opening van Maurits. Een nieuwe conceptwinkel waar je kunt shoppen voor  interieurartikelen zoals plaids, kussens, bedden, stoelen, beddengoed. Daarnaast kun je bij Maurits ook even een bakje koffie of thee komen drinken. 

De naam Maurits komt niet uit de lucht vallen. Het is de locatie waar de conceptwinkel gevestigd is; Mauritsstraat 17. Dit is in het centrum van Breda en zit een paar deuren naast bakkerij Ron Goeijers. Daarmee is een leuke samenwerking opgezet voor de lekkernijen die te koop zijn voor bij de koffie of thee.   

Maurits is een sfeervolle winkel wat zich specialiseert in textielproducten voor in de woon- en slaapkamer. Dan kun je denken aan o.a. plaids, hoeslakens, kussens en dekbedovertrekken. Zo hebben zijn dekbedovertrekken van 100% linnen. Een natuurlijk product met positieve eigenschappen wat bijdraagt aan een heerlijke nachtrust. Naast het textiel biedt Maurits ook bedden die samen te stellen zijn door de klant. Al met al genoeg reden om een keertje langs te komen en je te laten verrassen.