Mister Hotdog is nieuw geopend aan de Parkstraat!

Heb jij deze heerlijke nieuwe zaak al voorbij zien komen? Mister Hotdog is een nieuw concept geopend aan de Parkstraat in Breda. Een plek waar je terecht kunt voor verschillende hotdogs en menu's om op te eten of af te halen.

We spraken eigenaresse Marleen. Ze heeft lang in de horeca gewerkt, is daarna de rechter hand geweest van een strafrechtadvocaat en werkte de laatste jaren in digitalisering voor bedrijven. Marleen heeft het enthousiasme voor de horeca altijd gehouden, daarom is het nu tijd voor haar eigen zaak! Oorspronkelijk komt Marleen uit Den Bosch, dus dit is dan wel de eerste hotdog bar in Breda maar de droom is om er meerdere te openen en dan zeker ook een in Den Bosch.

Toen Mister Hotdog 2 maanden geleden opende hadden ze dit enorme succes nooit verwacht. De kaart is uitgebreid naar 20 smaken Hotdog en met namen als Salsa Italia, Chili cheese en A La Mama, beloofd dit een zeer uitgebreid en lekker assortiment te worden. Er is een vegetarische worst en een wortel worst, deze worden zelf bereid door het team van Mister Hotdog, zo is er voor ieder wat wils op het menu. Naast hotdogs zijn er ook avond menu’s, de keuze uit een hotdog met salade, frietjes en een drankje naar keuze. Er zijn ook puppy hotdogs voor de kids en binnenkort zal ook het Puppy menu er zijn met een klein cadeautje.

Mister Hotdog is geopend op dinsdag en woensdag van 11:00 tot 18:00 en donderdag t/m zaterdag van 11:00 tot 20:30 voor het afhalen van hotdogs maar ook te bestellen via Thuisbezorgd.