Tags: blind walls , murals , Kelsey Montague, Street art

Nieuwe muurschildering in Breda!

Straatkunst artiest Kelsey Montague, maakte onlangs een muurschildering aan de Oude Vest in Breda. In het buitenland maakte ze al een aantal prachtige murals die sterk in de belangstelling stonden. Kelsey is drie jaar geleden begonnen met haar project #WhatLiftsYou. De campagne bestaat uit grootschalige vleugels die te zien zijn in Noord/centraal Amerika, Australië en Europa. Mensen kunnen deelnemen aan dit 'levend kunstwerk' door voor de vleugels te gaan gaan staan.

What Lifts You?


Foto: Blind Walls Gallery

De nieuwe muurschildering bij de Stadgalerij in het centrum van Breda is een uitnodiging om je inspiratie uit het leven te delen. Ga voor de vleugels staan en deel de foto op social media met #WhatLiftsYou. 

De vleugels zijn bovendien een verwijzing naar het stadswapen van Breda. Het wapen bestaat uit een schild met drie andreaskruisen; het symbool van Breda, met daarboven een engel. Begin juli lanceerde de gemeente een nieuwe slogan voor de stad waarmee Breda zich de komende jaren op de kaart wil zetten. De slogan 'Breda brengt het samen' past goed bij de Campagne van Kelsey.