Nieuwe stijl en website voor OPNIEUW Tweedekans Merkkleding Breda

Je bent pas écht in het Ginneken geweest als je een bezoekje hebt gebracht bij OPNIEUW. Al sinds 1998 is Kitty daar met haar tweedehands kledingwinkel gevestigd met actuele merken uit het hogere segment zoals Essentiel Antwerp, Isabel Marant, Pinko, Gucci, Prada, Stone Island en Moncler. Ook vind je er merken uit het middensegment zoals Zara, Vanilia en Maison Scotch. Aan de Ginnekenweg 80 vind je continu wisselende collecties en een ruim en gevarieerd aanbod in tweedehands dames- en herenkleding ingebracht door particulieren. Ook is er ook een aanbod van galakleding en pret à porter, zo is OPNIEUW een must visit die een dag winkelen compleet maakt!


Een nieuwe stijl na 22 jaar!
Met een bestaansrecht van 22 jaar ben je voor een advies op het gebied van styling hier aan het juiste adres. Of het nu gaat om een zoektocht naar het perfecte rokje, het combineren van een unieke top, riem, tas of een échte ‘eye-catcher’ ketting, bij OPNIEUW word je altijd welkom ontvangen en geholpen. Ook draag je bij aan een duurzamere wereld, want alle kledingstukken, accessoires, riemen, schoenen, tassen en sieraden zijn tweedehands en krijgen na een zorgvuldige selectie een plekje in de boetiek. Natuurlijk staat de tijd niet stil en heeft de winkel onlangs een nieuwe huisstijl met bijpassende website gelanceerd!


Een avond privé shoppen
Heb je zin in een gezellige avond vol struinen tussen onze rekken? Dat kan! OPNIEUW organiseert speciaal voor jou en jouw vriend(innen) privé shopping, waarbij je wordt voorzien van een heerlijk hapje en drankje en alle aandacht krijgt voor een persoonlijk kledingadvies!


Snuffel zelf in onze boetiek
Ben je benieuwd naar het aanbod van OPNIEUW? Bekijk dan ook eens de website. Uiteraard ben je bij OPNIEUW van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom om zelf te snuffelen tussen de unieke items die wekelijks wisselen.