Nieuwe winkel Maison Moes is nu geopend!

Na maanden lang hard werken aan een nieuw pand is het eindelijk zover: de nieuwe winkel van Maison Moes is nu geopend! In het gloednieuwe pand aan de Prins Hendrikstraat, op de hoek van het Valkeniersplein, kun je bij Maison Moes terecht voor de kwaliteit die je al van ze gewend was, met een nóg uitgebreider assortiment!

Maison Moes ziet je graag aan de Prins Hendrikstraat 192!

Na een feestelijke opening voor familie & vrienden, openden Sandra en Wim Moes afgelopen donderdag vol trots voor het eerst de deuren van de nieuwe winkel. Maandenlang is er hard gewerkt en het resultaat mag er zeker zijn! Een compleet nieuwe winkel die aan alle wensen voldoet en ruimte biedt voor een mooi, uitgebreid assortiment. 

Natuurlijk vind je er vers vlees, fijne vleeswaren, ambachtelijke worstsoorten, lekkere en verantwoorde kant-en-klaar maaltijden, soepen, compleet verzorgde bbq's, buffetten en catering zoals je van Maison Moes gewend was. Maar er is meer! In de nieuwe vegetarische afdeling vind je een ruim assortiment aan (verse) vegetarische producten en er is een zitgedeelte waar je kunt genieten van heerlijk belegde broodjes! 

Maison Moes begon als traditionele slagerij, maar is ondertussen uitgegroeid tot culinaire eetwinkel. Alles wat Maison Moes maakt is bedoeld om je lekker, gevarieerd en gezond te laten eten, dat moet zeker lukken met dit aanbod! Het team van Maison Moes heet je van harte welkom in hun winkel en laat je graag alle nieuwe producten zien en proeven!