Nieuwe zonnebrillen collectie bij Mertens oogmode

Het is bijna zomer en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe zonnebril! Sinds begin april hebben ze bij Mertens Oogmode een nieuwe collectie zonnebrillen van de merken John Dalia en Chloé. Wij zijn alvast een kijkje gaan nemen om deze nieuwe zonnebrillen collecties te bewonderen.

Mertens oogmode staat voor kwaliteit en doelgericht helpen aan een mooi montuur. 
Ieder seizoen hebben ze een nieuwe collectie met mooie en unieke (zonne-)brillen. Wanneer je bij Mertens oogmode binnenstapt, wordt je vriendelijk en deskundig geholpen. Zij geven je het beste advies wanneer je opzoek bent naar een mooi montuur. Jouw gezicht draagt voor een belangrijk deel bij aan je uitstraling. Een modieuze bril geeft jouw gezicht het karakter dat jij wenst: stoer, speels, guitig, accuraat, excentriek, recht door zee of zelfbewust.


De collectie John Dalia wordt gecreëerd door een familiebedrijf dat bestaat uit Parijse brillenmakers. Deze ware eyecatchers krijgen vorm door meer dan honderd fabricagestappen en dat alleen door de beste Franse vakmensen. Elk exemplaar van dit luxe brillenmerk wordt met passie en volle overtuiging gemaakt. Daarbij komt dat elke bril of zonnebril is voorzien van hoogwaardige materialen. Ze zijn afgewerkt met 5 microlagen 22 karaats goud. Elke creatie is ontworpen als een sieraad, ingetogen en toch elegant, net als Dalia’s geboortestad Parijs.

Chloé is een luxemerk uit Parijs dat bekend staat om zijn elegante en vrouwelijke stijl. De zonnebrillen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen, van oversized tot cat-eye en van rond tot rechthoekig en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, waaronder acetaat en metaal. De zonnebrillen van Chloé zijn stijlvol, van hoge kwaliteit en perfect voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar een tijdloze en elegante look. Of je nu een dagje naar het strand gaat of een brunch met vriendinnen hebt, Chloé zonnebrillen zullen zeker een toevoeging zijn aan jouw look.

Mertens Oogmode bewijst dat professionele zorg en mode heel goed samengaan. Je vindt bij hun de complete collectie monturen van alle grote modemerken. Denk hierbij aan Cartier, Tom Ford, Dita, Chanel, Gucci en natuurlijk Celine. Daarnaast hebben ze de medische kennis in huis om de beste oplossing voor uw ogen te bieden. Dit gaat van (zonne-)glazen op sterkte tot contactlenzen.


Bij Mertens oogmode zijn ze tevens opzoek naar een enthousiaste medewerker voor in de verkoop. Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wandel gerust eens binnen of klik hier voor verdere informatie.