Nieuws van FutureDome Events

Het is even stil geweest op het terrein van de Koepelgevangenis! Maar inmiddels vinden er alweer de meest bijzondere evenementen en activiteiten plaats bij FutureDome Events. In dit artikel alvast een tipje van de sluier, maar binnenkort volgt er nog veel meer...

de meest bijzondere activiteiten


Break-out events
Het kan weer vanaf 1 juli! FutureDome Events presenteert 'Break-out Events'. Congressen, seminars en bedrijfsevenementen die normaliter draaien op het fysiek samenbrengen van groepen zullen de komende tijd niet meer hetzelfde zijn, maar niet onmogelijk. De anderhalve meter economie is ook in de eventbranche de nieuwe norm. En daar geven ze bij FutureDome Events nu wel op heel bijzondere wijze vorm aan.


Met 3117 m2 aan ruimte en verschillende maatregelen tegen het coronavirus garanderen ze de veiligheid aan hun gasten. De komende maanden biedt FutureDome Events grote en kleine organisaties een unieke kans om een 1,5 meter-event in de Koepelgevangenis te organiseren tegen een gereduceerd tarief! Leek een event in de Koepelgevangenis onbereikbaar voor jou? Grijp dan nu deze unieke kans! Lees er hier snel meer over!

Benieuwd hoe jouw evenement eruit zou kunnen zien? Neem geheel vrijblijvend contact op met FutureDome Events om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 076 - 7632700 of mail naar info@futuredomeevents.nl


Musicalconcerten
In een intieme setting in de Koepelgevangenis vertolken bekende musicalsterren als Vajèn van Den Bosch, Steven Roox, Linda Verstraten en Marcel Visscher de meest uiteenlopend songs op topniveau. Het daverende succes heeft doen besluiten ook in juli weer diverse concerten te programmeren. Ben je benieuwd welke concerten dit zijn? Klik dan snel hier!


Koepelspel
Speel het zinderende Koepelspel dat 100% coronaproof is met meer dan 3000m2 aan spelruimte. Gebruik de thema's 'Horen, Zien en Zwijgen' om het moorddossier te kunnen ontrafelen! Dit is het avontuurlijke teambuildingsspel, waarbij het aankomt op samenwerking, communicatie en inbeeldingsvermogen. Op de website vind je meer informatie en kan je reserveren.