Fabienne Chapot opent aan de Grote Markt in Breda

Je zal er vast al iets van hebben gezien... Binnenkort opent dit spraakmakende merk aan de Grote Markt in Breda. Naar verwachting zal eind november Fabienne Chapot haar deuren openen aan de Grote Markt in Breda. Wij spraken Iris (Boutique manager) over de verbouwing van dit mooie pand.  


Fabienne Chapot is een modemerk dat in 2006 in Amsterdam begonnen is. Het merk staat bekend om de vrolijke prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en chique details. Alle prints worden in-house met de hand gemaakt, nooit met een computer, altijd met pen of penseel. Fabienne Chapot staat voor sterke verhalen en een positieve vibe! 


WE VROLIJKEN GRAAG OP DOOR EEN VERRASSENDE TWIST TE GEVEN.

Fabienne Chapot is opgebouwd door een vrouw die haar hart volgt en daarnaast vooral groot durft te dromen. Ze doet dit door een like-minded team om haar heen te bouwen. Deze boutique aan de Grote Markt gaat al deze eigenschappen ook uitstralen! Van gezellige hoekjes tot een mooie tv bij de kassa! In het weekend staat de champagne met een lekker hapje voor je klaar.

Dit wordt een boutique waar je binnenkomt en er meteen naar je wordt omgekeken, het juiste advies wordt gegeven door het Fabienne Chapot dat écht een leuke winkel ervaring vormt. Gericht advies is waar Fabienne Chapot voor wilt zorgen.

Het pand wordt op dit moment volledig verbouwd. Eind november hoopt Fabienne Chapot haar deuren hier te openen en later nog een grote grand opening te organiseren. Hierover komt uiteraard nog meer info, mis de opening niet!