Officieel: Hotel Nassau Breda is het beste hotel van Nederland en genomineerd voor de Dutch Hotel Award 2021

Topscore 9.4 is de uitstekende conclusie van het hotelboekingsportaal "hotels.nl" ten gunste van het lifestyle hotel en het personeel heeft zich in de top 10 geplaatst als het beste hotel managementteam 2021.


In het zuiden van Nederland, in een van de oudste straten van Breda, ligt Hotel Nassau Breda – an Autograph Collection Hotel. Sinds 2016 genieten gasten van een moderne hotelervaring in een monumentale kloosterarchitectuur met bijzonder innovatieve kunstinvloeden en aandacht voor details. De weelderige inrichting gaat samen met een uitstekende culinaire beleving. Dat blijkt ook duidelijk uit het hotelreserveringsportaal "hotels.nl": In de afgelopen maanden hebben veel gasten hun verblijf in Hotel Nassau Breda – an Autograph Collection Hotel, geboekt en met de hoogst mogelijke score beoordeeld. De algemene beoordeling van 9,4 is uitstekend te noemen en overschaduwt alle andere hotelconcurrenten. 

Achter de General Manager Yolanda Bianca staat een eersteklas team dat zich onlangs kandidaat stelde voor de "Dutch Hotel Award 2021". Het doel was te laten zien hoe het hotel met het thema "veerkracht & verbinding" omgaat. Ze behaalden met hun ingezonden video een plaats bij de tien finalisten. Tot 13 mei kan online op het team worden gestemd. De Dutch Hotel Award is de meest prestigieuze Nederlandse prijs in de hotelbranche en wordt sinds 2004 uitgereikt door Trust Hospitality B.V. ter bevordering van teambuilding, motivatie en als stimulans voor een bijzondere teambeleving. 

"Wij zijn ontzettend blij met deze erkenningen! Ik heb een fantastisch team dat in elk opzicht heeft laten zien hoe veerkrachtig het is en we hebben, speciaal in deze tijd, grote focus gelegd op het met elkaar in verbinding blijven. Ik ben ontzettend dankbaar naar elk van hen. Onze medewerkers hebben het afgelopen jaar heel veel verschillende petten moeten dragen en dat hebben ze geweldig gedaan. We hebben een gepassioneerd team met liefde voor het hotelwezen", zegt Yolanda Bianca, General Manager van Hotel Nassau Breda – an Autograph Collection Hotel. 

Het beste hotel van Nederland - met een van de meest uitmuntende hotelteams van het land - beschikt over 93 kamers en een luxe panorama suite, alsmede vergaderruimtes en een prachtige kapel, die onder andere gebruikt wordt als feestzaal. Hotelgasten en externe gasten genieten van een uitstekende culinaire belevenis in het restaurant "Liefdegesticht" - bij mooi weer op het ruime buitenterras met uitzicht op het stadscentrum. Het unieke hotel is een populaire locatie voor onvergetelijke bruiloften en biedt op elk moment van het jaar individuele boekingspakketten aan. Momenteel kan het "Holy 5 year Anniversary Package" worden geboekt om de 5e verjaardag van het hotel te vieren, wat elke zonde waard is. 

Kijk voor meer informatie of om het Holy 5 year Annniversary Package te boeken op de website