Op hotel met restaurant Barlucca

Van 29 januari tot en met 2 maart is restaurant Barlucca als pop-up restaurant te vinden bij Hotel Keyser. Ga jij op hotel met Barlucca?


Dave Da Silva en Robin Mol, de eigenaren van Barlucca installeren gedurende deze periode een gloednieuwe keuken en moderniseren het interieur. Vanwege de goede relatie tussen beide bedrijven werd het idee al snel geopperd om Barlucca tijdens de werkzaamheden te verplaatsen naar Hotel Keyser, die hiervoor graag zijn restaurant beschikbaar stelt.

Barlucca is sinds de opening in 2012 vaak bekroond voor de heerlijke gerechten, eerlijke wijnen en culinaire menu’s voor ieders budget. “In de eerste week van maart 2024 zijn we klaar met de moderniseringen” zegt eigenaar David Da Silva. “We zijn trots op Barlucca en willen verder groeien, in kwaliteit, comfort en exclusiviteit, zonder onze afkomst te verloochenen.” 

“Voor Hotel Keyser is dit een unieke kans” verteld algemeen directeur Olivier Discart. “Het geeft ons de mogelijkheid om nieuwe gasten aan te trekken, maar ook onze bestaande vaste gasten te verrassen met een nieuw concept.”

Carnaval
Ook tijdens Carnaval Breda zal Barlucca restaurant draaien te Keyser. “Gezien onze ligging, midden in de stad, is het fijn om een rustpunt te hebben in alle carnavalsgekte. Een perfecte plek om even op adem te komen met een lekker glas wijn en een heerlijke pasta of pizza.” verteld Olivier nog. “Buiten maandag dan, met de grote optocht via de Keizerstraat. Dan gaan we ook bij Keyser lekker aan het bier!”.