Open top trouwlocatie Route langs 7 locaties in de regio

Er gaat zondag 26 november een Open top trouwlocatie Route door heel Nederland. Er zijn uiteraard ook Bredase trouwlocaties die meedoen aan de route. Bij maar liefst zeven locaties in de regio, waaronder More Itz, Theater de Avenue en Landgoed Wolfslaar, kun je tijdens deze dag op bezoek om de trouwlocatie te bekijken.

Wij stellen de locaties vast kort aan je voor! Je bent zondag 26 november van harte welkom om een kijkje te nemen. Kijk voor meer informatie op de website!

Theater de avenue

Theater De Avenue in Breda is een bijzondere locatie voor een spetterend trouwfeest! Midden in het hart van Breda vind je het mooie theater, gevestigd in een oude schuilkerk. Volledig omgetoverd tot een prachtig theater met de allure van een ouderwetse schouwburg. Dit kleine theater beschikt over twee bijzondere zalen.

De prachtige bovenzaal, genaamd De Sociëteit, is geschikt voor een huwelijksdiner, receptie of spetterend feest. Het gewelfde plafond en de houten vloer geven de ruimte een warme, sfeervolle uitstraling. De capaciteit is maximaal 200 personen. Is je gezelschap groter dan 200 personen dan is De Theaterzaal een geschikte ruimte. Bijzondere kenmerken van deze zaal zijn o.a. de balkons aan weerszijden van de zaal en het hoge, rode podium. Meer informatie.

More Itz

More-Itz is een unieke trouwlocatie gelegen op een landtong in de Biesbosch op 15 minuten van Breda. More-Itz zorgt ervoor dat je de rest van je leven met een grote glimlach terugdenkt aan je trouwdag. Door ambiance die de prachtige zaak heeft en de klantgerichte service die ze bieden.
 
More-Itz is uniek door de luxe uitstraling en het prachtige uitzicht. More-Itz heeft heeft een prachtig trouwprieel door water omgeven. Nadat je elkaar het ja-woord hebt gegeven is er de mogelijkheid om te dineren of de bezegeling van de liefde te vieren op je eigen panaroma verdieping. In de winter of als het regent kan het buitenterras worden voorzien van een overkapping. Meer informatie.

Landgoed Wolfslaar

Een rondleiding bij Landgoed Wolfslaar en het bespreken van alle mogelijkheden. Aan de zuidrand van Breda, achter een gietijzeren entreepoort, ligt het eeuwenoude Landgoed Wolfslaar. Een stoer aangelegd, ecologisch park. Wie de gietijzeren poort van het park passeert, wandelt over een bestrate oprijlaan langs oude bomen en struikgewas. Midden in deze ruige, ongerepte omgeving, rijzen plotseling het koetshuis met daarin Wolfslaar Restaurant en het landhuis op.

Een bruiloft bij Landgoed Wolfslaar is er één in ongedwongen stijl, maar tegelijkertijd van een ongekende bijzonderheid en luxe. De hele dag kan plaatsvinden op deze unieke locatie. Van ontvangst tot huwelijksvoltrekking, van bruidstaart tot receptie en van diner tot feestavond. Meer informatie.


Landgoed Ulvenhart                                                   Zout&Citroen

Huis den Deijl                                                              Restaurant Boswachter Liesbosch

Ook bij Landgoed Ulvenhart, Zout&Citroen, Huis den Deijl en Restaurant Boswachter Liesbosch kun je terecht. 

Tussen weiland en bos strekt het Landgoed Ulvenhart. In boerderij de Jager of in 't Hart is alle ruimte om elkaar het jawoord te geven. Zout&Citroen is gevestigd in het monumentale koetshuys van Slotje Brakestein in het stadspark van Oosterhout. Romantiek, culinair genieten en swingende feestlocatie gaan hier samen.

Huis den Deijl ligt verscholen achterin het Mastbos van Breda. Een landelijke omgeving en romantische aanblik, een plek waar men heerlijk buiten kan feesten, eten en drinken. Midden in het natuurschone Liesbos in Breda bevindt zich Restaurant Boswachter Liesbosch. Helemaal verscholen in de bossen kun je hier je trouwdag vieren.