Open vanaf 1 september: Appel & Ei

Zaterdag 1 september zal Breda weer een unieke winkel rijker zijn. Appel & Ei opent dan namelijk haar deuren aan de Tolbrugstraat. Het concept sloeg eerder al aan in steden als Arnhem, Deventer, Nijmegen, Zutphen, Apeldoorn en Groningen. Nu is het de beurt aan Breda! Appel & Ei is een leuke plek om de mooiste kleding voor de laagste prijs te scoren. Wij spraken eigenaresse Ingrid over het succesvolle concept.


Toen Ingrid een tijd terug met een vriendin aan het winkelen was in Deventer viel haar oog direct op de winkel van Appel & Ei. Tweedehands kleding? Zo ziet het er niet uit! Ze werd op slag verliefd op het concept. Op dat moment werkte Ingrid nog bij de Zonnebloem, waar ze alles op alles zette om mensen met een lichamelijke beperking een onvergetelijke tijd te bezorgen. Maar wanneer Ingrid zag dat Appel & Ei op zoek was naar franchisenemers, twijfelde ze geen moment en besloot ze het roer om te gooien.

Ingrid heeft altijd al affiniteit met Breda gehad. Tijdens een zoektocht naar het perfecte pand liep ze tegen het prachtige pand in de Tolburgstraat aan, waar voorheen Hashtag Outlet nog gevestigd was.

een bijzonder en mooi initiatief!

Het concept van Appel & Ei is uniek. Je kunt op ieder moment van de dag tijdens openingstijden je kleding, schoenen of accessoires ter verkoop inbrengen. Je hoeft hier geen afspraak voor te maken. Jouw artikelen worden geprijsd en hangen vervolgens zes weken in de winkel. Als jouw ingebrachte kleding binnen zes weken wordt verkocht, krijg je 40% van de opbrengst uitbetaald Worden jouw artikelen niet verkocht? Dan kun je ze weer mee naar huis nemen óf je doneert ze via Appel & Ei aan het goede doel, een bijzonder en mooi initiatief!

mooie kledingstukken die je niet meer draagt? Blaas ze een nieuw leven in bij Appel & Ei!

Appel & Ei gaat voor kwaliteit en neemt alleen schone, onbevlekte en reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn! De voorkeur gaat overigens uit naar merkkleding. De artikelen zijn straks zeven dagen per week te shoppen in de overzichtelijke winkel van Appel & Ei. We raden iedereen aan er eens een kijkje te gaan nemen! En heb jij nog mooie kledingstukken die je niet meer draagt? Blaas ze een nieuw leven in bij Appel & Ei!