Opening Asian Food Club Yu&Me aan de Haven in Breda

Dit weekend is de soft opening van "Asian Food Club" Yu&Me aan de Haven van Breda. Het voormalige pand van Very Italian Pizza is compleet verbouwd tot een hippe hotspot. Wij mochten als eerste een kijkje binnen nemen!

Yu&Me opent vrijdag vanaf 12:00 uur de deuren om proef te draaien. Op 13 juli is de zaak gesloten in verband met de de officiële opening, maar iedereen is welkom om vanaf dit weekend al een kijkje te komen nemen. Ervaar een hippe en trendy ambiance, verrukkelijke Asian Fusion gerechten, verfrissende cocktails en in het weekend heerlijke lounge beats van een DJ. Bij Yu&Me draait alles om een onvergetelijke ervaring. Good food, happy mood!

Yu&Me is gevestigd aan de levendige Haven van Breda. Het ruime terras biedt de ideale plek om te genieten van het schilderachtige uitzicht terwijl je geniet van onze Asion Fusion cuisine. Het moment dat je het restaurant binnenstapt, word je omarmd door een levendige en trendy sfeer. Of je nu met vrienden komt borrelen, een romantisch diner voor twee hebt gepland of een feestelijke gelegenheid wilt vieren, Yu&Me biedt de mooie setting voor elke gelegenheid.

Food
De menukaart is een eerbetoon aan de rijke culinaire tradities van Azië en met name Japan, maar dan met een moderne twist. Asian Fusion op z’n best! Bij Yu&Me geen all-you-can-eat maar mooie á la carte gerechten die zowel in smaak als presentatie een beleving zijn. Zo geniet je van de beste sushi, heerlijke hot plate gerechten, kleurrijke poké bowls en unieke Bento boxen.

Club
Laten we de cocktails niet vergeten! De ervaren mixologen zijn meesters in het maken van exotische drankjes die perfect passen bij de smaken van de gerechten. In het weekend zijn wezelanger open en kun je meeswingen op de beats van de DJ.Bij Yu&Me willen ze dat elke gast een buitengewone ervaring heeft. Of je nu komt voor een avondje uit, een zakelijke bijeenkomst of gewoon om te genieten van lekker eten in een trendy ambiance, ze streven ernaar om je te verwelkomen met warmte, gastvrijheid en een onvergetelijke culinaire reis.