Opening Café Hardt aan de Vismarktstraat 6 in Breda

Dit weekend zal Café Hardt voor het eerst de deuren openen tijdens de 11e van de 11e. De officiële opening zal plaatsvinden op zaterdag 18 november. Eigenaar Jim Meijer nodigde ons uit om alvast een kijkje te komen nemen. 

Café Hardt komt in het voormalige pand van Café de Vesting, tussen Floria en 't Keteltje. Vanuit het café kijk je dus uit over de bruisende Havermarkt. Café Hardt wordt een borrel- en feestcafé. Er komen hoge tafels met sfeervolle lampen, waardoor je de avond kunt beginnen met een gezellige borrel. Het café krijgt zeven tafeltjes met in totaal 28 zitplekken. Later op de avond worden de tafels ingeklapt en verandert het Hardt in een echt feestcafé. De DJ Booth heeft een unieke plek gekregen, op een verhoging boven de bar. Zo kijkt hij uit over de hele zaak en is er veel contact met de dansvloer. De DJ zal op alle stapavonden draaien en op dinsdagavond zal er elke week live muziek zijn, zo komt er voor iedere avond een invulling. "We willen een kroeg zijn waar iedereen zich thuis voelt. Iedereen met het hart op de goede plek is welkom", aldus Jim.

Jim is geen onbekende in horeca, hij komt oorspronkelijk uit Eindhoven waar hij verschillende horecazaken mocht opzetten. In 2015 werd hij bedrijfsleider van Studio Dependance en verhuisde hij naar Breda. Hier groeide ook zijn droom om ooit een eigen zaak te openen. Die droom gaat dit weekend in vervulling! Jim is samen met Freek Sprangers en Bas Remie (bekend van o.a. De Botanist en Mr. Barley) eigenaar van café Hardt.

Ben je benieuwd naar naar Café Hardt? Volg ze dan via Instagram. Lijkt het je leuk om bij Café Hardt te werken? Stuur dan je sollicitatie naar info@cafehardt.nl!