Opening Mondieu aan het Kerkplein in Breda

Op 22 februari opende Mondieu de deuren aan het Kerkplein in Breda. In het weekend van 9 en 10 maart staat het feestelijke openingsweekend gepland. Eigenaar Rolf  is vastbesloten om de unieke sfeer te behouden maar wel een eigen stempel op het café te drukken. Rolf is geen onbekende in de horeca, hij heeft jarenlang café de Pub in Oosterhout gehad. 


Om de ervaring voor de gasten te verbeteren, zal het assortiment van bieren van de tap en fles worden uitgebreid. Daarnaast willen ze zich richten op het aanbieden van ambachtelijke verse cocktails en gin-tonics. Hoewel het menu uit de keuken in de komende maanden enkele veranderingen zal ondergaan, blijft het gericht op hoogwaardig borrelen. 

Mon Dieu zal aanvankelijk van donderdag tot en met zondag geopend zijn. Op de overige dagen is het mogelijk voor groepen om een besloten evenement te organiseren.


Nova neemt  de rol van bedrijfsleidster op zich en zal het dagelijkse management verzorgen. Ze wordt het gastvrije gezicht van Mon Dieu, met als doel de gasten te verwennen en zich thuis te laten voelen.