Outdoor in eigen huis bij Hutspot

Nu we allemaal vakantie in eigen land gaan houden wordt de vraag naar outdoor producten een stuk groter. Hutspot haakt hierop in door een hoop producten aan te bieden passend bij dit thema. Wat je allemaal kan vinden in deze trendy winkel lees je hieronder. 

Lanterfant 


Een trendy en eigentijds meubelmerk die voor elk formaat tuin iets te bieden heeft. De producten zijn gemaakt van duurzaam hardhout dat gekapt is uit beheerde bossen. Het zijn kwalitatieve stukken die betaalbaar zijn. In de winkel vind je toffe items zoals: parasols, een klaptafel met stoeltjes, tuinbank, vuurkorf en bijzettafel. 

Ofyr 



Samen met familie en vrienden aan tafel een heerlijke maaltijd bereiden is heel eenvoudig met deze kookeenheid. Ga buiten aan de slag met kokosbriketten en snuif de verrukkelijke geuren op van groente-, vlees- of visgerechten. Om van te watertanden!

Grech & Co 


Voor de kleintjes zijn er toffe items van het merk Grech & Co, het Deense merk maakt zonnebrillen voor de kleinsten van gerecycled plastic. Het doel van het merk is om producten te maken die niet alleen duurzaam zijn, maar ook dicht staan bij de natuur.

Sicilian Sunday

Waan je in Italiaanse sferen door de vrolijke collectie van Sicilian Sunday, gebaseerd op warme strandvakanties op Sicilië bij idyllische resorts met zeezicht. Sustainability staat hoog bij dit merk, alle stoffen komen dan ook uit Spanje en Italië. Daarnaast wordt de badkleding geproduceerd in Portugal voor eerlijke salarissen en goede arbeidsomstandigheden.

To Many Places 


To Many Places is een glamping concept waarbij gasten van “culturele evenementen” de kans krijgen om te overnachten in designtenten op authentieke binnen locaties. Voor organisatoren van deze evenementen betekent dit dat ze gasten op een unieke manier aan hun events kunnen binden. To Many Places gaat voor een totaalbeleving voor de gasten, waarbij de nadruk ligt op het sociale aspect, op de ontmoeting tussen bezoekers. 

Tot en met 24 juli zullen deze tenten als geheel concept te zien zijn in de winkel en kunnen verkocht worden aan geïnteresseerden. 

Ben jij nieuwsgierig geworden? Neem dan gauw een bezoekje aan de winkel! Hutspot blijft zich vernieuwen!