Overwerken met kunstenaar Dadara in 't T Huis

Op donderdag 30 augustus geeft veelzijdige kunstenaar Daniël Rozenberg, alias Dadara, een lezing in ’t T Huis in Park Valkenberg (Breda) tijdens een nieuwe editie van Overwerk, georganiseerd door Graphic Matters. Dadara zal hier vertellen over zijn bijzondere carrière, het Summer of Like project en zijn fascinatie/frustratie met social media.

lezing in 't T Huis van dandara op donderdag 30 augustus. 

Het Valkenberg is een bewuste keuze, sinds eind juni vormt het park het decor voor Dadara’s project ‘Summer of Like’, waarmee hij mensen bewust wil maken van hun social media gebruik (/misbruik) en de invloed daarvan op real-life connecties.


Social media is een onderwerp wat de laatste jaren veel voorkomt in het werk van Dadara, een aantal jaar geleden richtte hij de fictieve religie ‘Like 4 Real ’ op, waarna hij in 2013 een metershoge Like duim verbrandde op het beroemde Burning Man festival in de woestijn van Nevada, en organiseerde hij een begrafenis in Amsterdam waarbij de stoet achter een like-kist aan liep. Dadara was de eerste internationale kunstenaar met een groot project op Burning Man stond, en tevens de enige Nederlandse kunstenaar die ooit met een project op het festival heeft gestaan. Deze zomer brengt Dadara Like 4 Real naar Breda.

Over Overwerk
Overwerk is een serie van informele en inspirerende avonden waar we ontwerpers en kunstenaars aan je voor te stellen. De avond vindt plaats bij De Watermaker, een oud waterlaboratorium waar een groot aantal creatieve bureaus gevestigd zijn.

Locatie:’t T Huis / Park Valkenberg / John F. Kennedylaan 15, Breda
Timetable:
19:30 deur open
20:00 Dadara aan het woord
21:00 napraten en drinken

Tickets zijn online verkrijgbaar via deze link
Facebook event: https://www.facebook.com/events/295340954396504/
Entree: €6
Studenten: €3
We Are Public pashouders: gratis