Paaldansstudio & Dance Centre blijft gewoon open!

Niet getreurd voor alle gemotiveerde sporters, want PDC blijft gewoon nog open! Al de lessen bij PDC zijn namelijk verschoven van de avond naar de middag. Met een flexibel rooster kun je alsnog lekker komen sporten. Het nieuwe rooster is van 9:00 tot 17:00. 

In het rooster biedt de dansschool veel verschillende soorten lessen. Met onder andere paaldansen, twerk en aerial silk. Buiten de lessen om kun je tussen 09:00-17:00 komen vrij trainen, om je skills nog meer te verbeteren! Voor de harde werkers overdag, heeft PDC een online avond rooster opgesteld. Doe actief mee met de enthousiaste docenten via je laptop! PDC biedt ook veel soorten workshops. Een aantal van deze workshops zijn line-dance, cheerleading, cocktails maken, make-up en nog veel meer!

 

Ook alle workshops die paaldansstudio biedt kunnen nog worden geboekt, indien deze tussen 09:00-17:00 plaatsvinden. Voor meer informatie over de lessen, vrij trainen en de workshops kun je terecht op www.paaldansstudio.nl. Hopelijk tot snel op de dansvloer!