Kermis XXL bij Breepark

Breepark Breda nodigt alle adrenalinezoekers, families en kermisfans uit om een onvergetelijk Pasen vol plezier te beleven tijdens de Kermis XXL. Met maar liefst 35 attracties, waaronder de indrukwekkende Euroflyer van maar liefst 40 meter hoog, belooft dit evenement een geweldige ervaring te worden voor jong en oud!

Vanaf 29 maart tot en met 7 april strijkt de kermis vol attracties neer en kunnen bezoekers genieten van alles wat de Paaskermis te bieden heeft. En als klap op de vuurpijl verwelkomen we ook bijzondere gasten, waaronder populaire personages zoals Sonic en Pikachu. Dus kom langs om op de foto te gaan, een goede dosis adrenaline te scoren of om prijzen te winnen bij een van de vele spellen.

Openingstijden en parkeergelegenheid

In totaal kun je 10 dagen genieten van de Paaskermis welke dagelijks geopend is van 13:00 – 23:00, met uitzondering van de volgende data:

- 2 april open van 15:00 – 22:00

- 4 april open van 15:00 – 22:00

- 7 april open van 13:00 – 21:00

Dit biedt bezoekers voldoende gelegenheid om alle attracties en activiteiten te beleven. Naast alle attracties en plezier biedt Breepark ook gratis parkeergelegenheid, zodat bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een parkeerplek.

Nog meer te doen

Op het terrein van Breepark vind je nog meer leuke activiteiten die je naast de Paaskermis kunt doen. Ga met de kids naar Kabonk, de indoorspeeltuin van ruim 3.300m2 of bezoek lunchroom Driek voor een heerlijke kop koffie of een lekkere lunch om helemaal op te laden.

Kortom, Breepark belooft samen met de Paaskermis XXL topvermaak te bieden voor het hele gezin. Mis deze kans niet om tijdens Pasen spanning, sensatie en plezier te beleven.

Over Breepark

Breepark is de grootste evenementenlocatie en hét vrijetijdsgebied aan de rand van Breda. De evenementenhal biedt ruimte aan 13.000 bezoekers en zorgt samen met de congres- en vergaderzalen en het outdoor festivalterrein, van 2.5Ha, voor onbegrensde mogelijkheden.