Pannen op 't Dak: het eerste roof top festival van Breda!

Van 10 t/m 19 juni kun je genieten van tien dagen food, fun & fantastic view. Op het dak van de Concordia-garage in Breda vindt dan de eerste editie van Pannen op ‘t Dak plaats. Een festival voor fijnproevers en cultuurliefhebber: jong én oud kan er dagelijks van 12 tot 23 uur genieten van verrassende gerechten en hapjes, een gevarieerd programma en natuurlijk het mooie uitzicht over de stad.

Een festival voor fijnproevers en cultuurliefhebber

Verrassend 
Pannen op ’t Dak is een initiatief van de Bredase ondernemers Ravanello food & concepts, Dennis Elbers, Je Favoriete Ontwerpers en La Flor Communicatie. Chef-kok Ralph Geerts van Ravanello is het brein achter de culinaire invulling van het pop up restaurant op het dak. Denk aan ‘urban picknick meets shared dining’. Ter ontspanning en vermaak, biedt Pannen op ’t Dak allerlei activiteiten: van muziekoptredens tot filmvertoning, exposities en workshops. Elke dag anders, elke dag verrassend. 

urban picknick meets shared dining

Lokaal
Nu is het dak nog leeg, daarom is Pannen op ’t Dak op zoek naar verse producten en partners uit de regio voor de opbouw, inrichting en invulling van het festival. Van hijskraan, meubilair en olijfbomen pot tot houtoven, kruidentuin en speciaalbier. 

Uniek 
Tijdens openingsuren is Pannen op ’t Dak vrij toegankelijk. Bedrijven en particulieren die de unieke locatie (exclusief) willen gebruiken voor een bedrijfsborrel, teamevent, verjaardagsfeestje of huwelijksaanzoek kunnen contact opnemen met de organisatie.