Party Awards 2019 bij CUE Breda

Aanstaande woensdag worden de Party Awards uitgereikt in CUE Breda. Het is alweer de 15e editie van dit evenement! Voor de Party Awards zijn meedere Bredase horecagelegenheden genomineerd: Dunne, Coyote, Proost, Venise, Janssen, Peddels, De Kater, Briljantje, Miller Time, De Pastorie, 't Stammeneke, de Mallemolen, Feestfabriek, Studio Dependance, Krisje aan de haven en Feestcafé de Kapitein. Ben jij er woensdag bij om je favoriete horecagelegenheid te zien winnen? 

Party Awards 2019

Het feest vindt aanstaande woensdag al plaats, maar je kan er nog bij zijn! Er zijn al meer dan 520 kaarten verkocht, dus een feest wordt het zeker. Tickets bemachtig je via deze link. Het feest is voor iedereen toegankelijk. Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang om je kaarten te bestellen. Zoals ieder jaar wordt er een vol = vol beleid gehanteerd. 

De awards vinden plaats van 19.00 tot 02.00 uur en Coyote sluit de avond af met een toffe afterparty van 02.00 tot 04.00 uur. Een ideaal teamuitje voor de horeca bijvoorbeeld. Dit mag je niet missen!