PJ van Aalst exclusieve tapijten wederom hofleverancier

PJ Van Aalst exclusieve tapijten Breda is wederom gekozen als Hofleverancier voor een periode van 25 jaar. Van harte gefeliciteerd. 

"Zijne Majesteit de Koning heeft besloten het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' opnieuw te verlenen aan PJ van Aalst exclusieve tapijten BV voor een periode van 25 jaar".

Eigenaar Sjoerd van Aalst laat weten zeer trots en vooral vereerd te zijn. 

25 jaar geleden zat Sjoerd van Aalst met zijn bedrijf, samen met Huize Joosen (aan de Baronielaan) bij de eerste 15 bedrijven die het predikaat 'Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier' mochten voeren, nadat Koningin Beatrix destijds het hofleverancierstelsel op de schop had gegooid. Van Aalst tapijten behoord daarnaast tot de oudste hofleveranciers van het land.

'Het is toch spannend of je weer mag voeren. We zijn hier al weer een kleine twee jaar mee bezig.' Laat Sjoerd weten. Het hele bedrijf op op allerlei fronten gecheckt door verschillende diensten. 

Trots? Zeg maar SUPER trots! 

Van Aalst is een van de circa 450 Nederlandse bedrijven die door Zijne Majesteit de Koning tot het voeren van het predicaat Hofleverancier zijn gerechtigd. Sjoerd van Aalst is dan ook meer dan trots op de bestendiging van het hofleverancierschap. 

Het predicaat is een Koninklijke onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven, die niet noodzakelijkerwijs ook aan het Hof hoeven te leveren. Het gaat om bedrijven van ten minste honderd jaar oud met een zeer goede reputatie in de regio. Zij onderscheiden zich door kwaliteit, soliditeit en continuïteit.