7 plekken om boeken te vinden tijdens de Poëzieweek

Tijdens de Poëzieweek wordt poëzie extra in het zonnetje gezet! De Poëzieweek begint door heel het land op 26 januari en loopt tot en met 1 februari. Wij hebben een paar boekenwinkels voor je op een rijtje gezet zodat jij weet waar je favoriete poëzieboeken te vinden zijn


Libris Boekhandel Buitelaar

Libris is een samenwerking tussen 115 zelfstandige boekhandels. Elke Libris- boekhandel heeft zijn eigen karakter en unieke uitstraling. Wat hen bindt is het brede assortiment van literaire, informatieve, actuele en bijzondere uitgaven. Waar het merk Libris vooral voor staat, is een gemeenschappelijk gevoel voor kwaliteit, liefde en kennis voor en over het boek. Binnen het boekenvak is Libris één van de meest toonaangevende boekhandelsgroepen met het grootste marktaandeel van 17% (Libris en Blz.) in de boekenmarkt. De Libris-boekhandels werken nauw samen op het gebied van inkoop en reclame.


De Vrije Boekhandel

De Vrije Boekhandel op de hoek van de Veemarktstraat staat vol met literatuur, poëzie, kinderboeken, woordenboeken, muziek, reisboeken, kookboeken en nog veel meer.

BoekenVoordeel

Boekenvoordeel BV maakt onderdeel uit van de Boekenvoordeel Holding en is met meer dan 110 winkels in Nederland en België de grootste winkelketen op het gebied van voordeelboeken. De winkelketen Boekenvoordeel is ontstaan in Amsterdam en heeft zich de afgelopen 35 jaar ontwikkeld tot een winkelformule die zich zowel in Nederland als België in alle A1 winkellocaties heeft gevestigd.

Latte's and Literature

Ben jij op zoek naar een goede en leuke selectie aan Engelse boeken in Breda?….. dan ben je hier aan het goede adres! De winkel richt zich op Engelstalige boeken in diverse genres waaronder literatuur, spanning, non-fictie, science fiction, fantasy, kinderboeken, young adult, cadeauboeken, reisboeken, comics en manga. In de boekenwinkel kunnen klanten ook plaats nemen voor een kopje koffie of thee en een stukje huisgemaakte taart.

Bruna

Bruna is marktleider op het gebied van (kinder-)boeken, tijdschriften, dagbladen en wenskaarten, en één van de grootste aanbieders op het gebied van papier- en schrijfwaren, staatsloten, cadeau- en schoolartikelen. Bruna Baarle-Nassau is 1 van de vele franchisewinkels in Nederland met maar liefst 300m2 aan winkelplezier. Ga gerust eens langs om lekker rond te neuzen in deze toegankelijke winkel waar iedereen welkom is!

Multiboek Princenhage

Multiboek Princenhage is een echte buurtwinkel geworden aan de Haagweg in Breda. Voor jong en oud met natuurlijk boeken maar ook met bijvoorbeeld speelgoed, snoep en tegenwoordig zelfs een breed scala aan verschillende soorten thee en geurkaarsen.

de kinderboekentuin

Bij de Kinderboekentuin in Breda is er genoeg ruimte om van de kinderboeken te genieten. Dit onder het genot van een kopje koffie, thee of limonade, eventueel met iets lekkers. De Kinderboekentuin is een speciaalzaak voor kinderboeken in Breda. Hier is een zeer ruime keuze aan kinderboeken te vinden voor de leeftijden 0 t/m 18 jaar.