Private shopping & cadeaubonnen bij Berba Store Breda

Ken jij Berba Store al? Het merk Berba verkoopt al ruim 50 jaar met liefde hun eigen tassen & accessoires aan retail klanten. De producten worden door hen ontworpen en daarna met de hand gemaakt. Je herkent een Berba met je ogen dicht aan het boterzachte leer van hoogwaardige kwaliteit, de eigenzinnige vormgeving, de gedetailleerde afwerking en de verregaande functionaliteit!


Berba store
Sinds begin oktober vind je de aller eerste Berba Store aan de Ginnekenweg 37 in Breda. Bij Berba zijn ze erg trots dat ze nu, naast leverancier van retailers, ook een eigen winkel hebben waar je de prachtige collectie kunt shoppen. Wandel eens gezellig binnen als je in de buurt bent!

Private shopping
Vanwege Covid-19 is de winkelbeleving helaas wat anders dan normaal. Toch willen ze je het gemakkelijker en leuker maken door een eigen private evening shopping experience aan te bieden. Een hele winkel voor jezelf en je vriendinnen-, partner- of familie om eens rustig op zoek te gaan naar jullie favoriete tas en/of bijpassend accessoire onder het genot van een lekker hapje en drankje. Uiteraard wordt er hier rekening gehouden met de Covid-19 regels! Voor meer informatie hierover kun je de socials in de gaten houden of een mailtje sturen naar store@berba.nl.

Cadeaubonnen
"It's beginning to look a lot like Christmas". Het is alweer oktober en het klinkt nog ver weg, maar voordat je het weet is het Sinterklaas en Kerst. Bij deze feestdagen horen natuurlijk cadeautjes en Berba heeft het perfecte presentje om weg te geven voor de feestdagen. Binnenkort kun je hier namelijk een cadeaubon halen waarop je je eigen geldbedrag naar keuze kan invullen. Hoe handig is dat?! Het ideale Sinterklaas en-/of kerstcadeautje voor je moeder, vader, oma, vrienden of collega's. Een cadeaubon halen na de feestdagen? Dat kan natuurlijk ook! De bonnen blijven na de feestdagen namelijk ook gewoon in het assortiment.