Tips voor je Sinterklaasinkopen in centrum Breda

Sinterklaas doet zijn inkopen lokaal in Breda. Jij toch ook? Maar waar haalt de Sint al die leuke cadeautjes toch vandaan... om je een beetje omweg te helpen geven we je hier een aantal tips van de Bredase Sint. Een overzicht van alle winkels vind je hier.

SINTERKLAAS ACTIVITEITEN

In winkelcentrum de Barones staat tot 5 december het Sinterklaas Selfie Paradijs geopend in de Barones. Absoluut het bezoeken waard voor een onvergetelijke foto!


WIE ZOET IS KRIJGT LEKKERS

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk iets lekkers. Gelukkig is er en in Breda genoeg keuze. Pepernoten, chocoladeletters, marsepein, taaitaai en alles wat je hartje begeert. 

Voor huisgemaakte pepernoten moet je een kijkje nemen bij Peppernuts Breda, Patisserie Nettur en Van Thillo. Ben je een chocoladeliefhebber? Dan  kun je de beste chocoladeletters halen bij Smits Chocolaterie, Olala Chocola, Rosa Breda, Coco & Sebas en We Love Chocolate. Pepernoten met een twist? Probeer dan eens pindakaas met pepernoten van de Pindakaaswinkel! Andere zoete lekkernijen krijg je bij Yay! Taart,  A Cup of Cake of Tearoom van Haaren

Geen zin in iets zoets? Loop dan eens binnen bij Het 't Kaashuys of de Gastronoom voor iets hartigs. Herni Bloem helpt je graag met de lekkerste wijnen en Simon Levelt met de beste koffie en thee.  


CADEAUTIPS VOOR (GROTE)kinderen

Voor de kleintjes onder ons heeft de Sint een aantal van zijn favoriete winkels op een rijtje gezet. Speelgoed haalt de Sint al generaties lang bij Visser Speelgoed. Leuke kleren shop je bij Dot en JulotKloffie & Koffies en Donsaapje. Voor de grootste collectie stripboeken moet je bij De Stripspecialist zijn en een goed boek haal je het beste bij Libris Buitelaar, Vives Boekhandel of Latte's and Literature. Liever gamen? Game Mania heeft elke game die zoekt. Is je kind helemaal Into Punko Pops... dan is Back to the Toys the Place to be. 


something sparkling

Een mooi sieraad zorgt voor een blijvende herinnering. Wil jij jouw vriendin verwennen met een mooie sieraad deze Sinterklaas? De Sint is vaak zat op sieraden jacht geweest en weet dat je bij Van Gurp Juweliers, Van Harten Edelsmeden en Goudmerk bijzondere horloges en unieke sieraden kunt laten ontwerpen, kopen en maken. Andere prachtige sieraden met mooie merken koop je bij Segers Jonkers, Juwelier Toewater, Be-You-Tiful enBrandfield. Houd jouw vriendin toch meer van high- end lifestyle sieraden? Dan hebben ze bij House of Pertijs en Color Club de perfecte items! Wil je nog iets extra's geven? Verras haar dan met een mooi setje van Livera


unieke cadeauwinkels

Ben jij op zoek naar een origineel en leuk Sinterklaas cadeau? Neem dan eens een kijkje bij Hare Majesteit Design, Parels, Casa Maria en Brandpunt. Voor leuke accessoires in je huis moet je bij Dille & Kamille, Sissy Boy, Søstrene Grene of Candles and Cards zijn. 

Voor iemand die graag uren in de keuken staat, zijn Kookzaak en Kookwinkel leuke winkels voor de juiste keuken presents. Toch liever iets heel anders? Bij Museumshop Stedelijk museum vind je kunstboeken, ansichtkaarten, porselein, keramiek en meer leerzame cadeautjes. 

ELECTRONISCHE GADGETS

Elektronische gadgets zijn niet meer weg te denken op de verlanglijstjes van de Sint. Wil je thuis optimaal van je muziek genieten? Laat je dan inspireren bij Hifi Klubben. Om de ultieme thuisbioscoop te creëren moet je bij Technica Nova zijn. AirPods, iPhones of een MacBook? Alle appeltjes koopt de Sint natuurlijk bij Amac.

VOOR DE STIJLVOLLE MAN

Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk dat jouw vriend, man, papa of opa er op z'n best uitziet. Voor een stoer pak met een retro tint moet je Urban Bozz zijn. Een mooi klassiek pak haalt de Sint graag bij Ouwe Jongens Krentenbrood of Cornelius Herenmode. Heeft jouw man een maatje meer? Neem dan een kijkje bij de Jean Bergé aan de Haagdijk. Voor een sportievere outfit ben je bij Superdry op het juiste adres. 

SPORTIEVE CADEAUTIPS

De beste fietsen krijg je bij Schietecat en Ado Bikes. Loop je liever? Dan krijg je het beste advies bij Run2Day. Meeuwissen Aquarium en Hengelsport is de plek voor de visliefhebbers. Voor advies over je voeding helpen ze je graag bij Health Advies

Breda heeft natuurlijk nog veel meer te bieden. Bekijk hier alle winkels en winkelgebieden.