Reis de wereld rond in je eigen keuken

Mis je in deze tijd ook de travel vibe en de heerlijke travel foods? Lunchroom Sunshine heeft daar iets op gevonden: De travel foodbag. Met de travel foodbag reis je in je eigen keuken drie dagen de wereld rond. Twee van de drie dagen kook je zelf met verse, gezonde en verrassende ingrediënten en één dag word je verwend met een door Sunshine gemaakt gerecht. Alles met een leuke knipoog naar de wereldkeuken.Het concept is simpel. Je kunt een eenpersoons of tweepersoonstas bestellen en je kunt ook kiezen of je de tas eventueel vegetarisch of veganistisch wilt. Op vrijdag en zaterdag worden de travel bags vers voor je ingepakt. Je kunt je bag op die dagen bij Sunshine afhalen en als in je in Breda woont, kun je de bag ook thuis laten bezorgen.

De travel foodbag is iedere week te bestellen en iedere twee weken wisselt de inhoud ervan. De actuele inhoud van de foodbag is op de website terug te vinden. Daar kun je je bag ook bestellen.


In de travel foodbag zitten boodschappen en recepten om twee dagen mee te koken, volledig afgestemd op jouw tas keuze. Ook zit er een kant en klaar gerecht in dat Sunshine al heeft bereid. Je hoeft het alleen op te warmen. Twee dagen kook je zelf en één dag kun je zo aan tafel. Alle ingrediënten worden zo lokaal mogelijk ingekocht. Zo werkt Sunshine samen met boerderij Kieboom ut Breda.Het idee ontstond na de vele verzoeken van gasten om kookworkshops te gaan geven. ‘Mensen vinden ons eten zo leuk, daar willen ze vaak meer over weten’, lichten Nikkie en Lana van Sunshine toe. ‘Maar in Coronatijd is weinig mogelijk en online kookworkshops geven is niet aan ons besteed. Dus bedachten wij de travel foodbag. Mensen willen nu ook graag zelf koken en zeker in deze tijd is bewust koken en eten een heel goed idee. Weet wat je eet. Maar eten moet ook een feestje blijven. Met de Sunshine travel food bag zet je zeker weten iets leuks op tafel.’


Benieuwd naar het menu van deze week? Kijk dan snel op de website en bestel jouw travel foodbag!