Restaurant De Beren Breda geopend op Breepark

Restaurant De Beren heeft haar 42e vestiging geopend in Breda! Bredanaren kunnen vanaf nu terecht bij De Beren Breda op Breepark voor een uitgebreide lunch, een royaal diner of een gezellige borrel! Het Bredaase filiaal wordt gerund door het enthousiaste franchiseduo Jurgen en Laura Bassant.

Tot en met 22 december eet de vierde persoon gratis mee!


De vonk tussen Jurgen en Laura sloeg 11 jaar geleden over in Barend Beer. Met het openen van een eigen restaurant realiseren zij hun droom. De keuze voor een De Beren restaurant was voor hen de uitgelezen kans. 

De Beren Breda heeft de nieuwe De Beren-stijl. Een echt restaurant met een mooie uitstraling en warme inrichting. Gasten kunnen niet alleen rekenen op een schitterend restaurant, maar ook op een menukaart waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Naast vegetarische en veganistische gerechten en klassiekers als spareribs en saté, vind je op de kaart ook wisselende seizoensspecialiteiten van de houtskoolgrill. Om de opening feestelijk te vieren eet de vierde persoon tot en met 22 december geheel gratis mee!

Restaurant De Beren Breda is gevestigd in het gebouw van bioscoop Kinepolis en maakt van een bezoekje aan de bioscoop een nog aangenamer avondje uit. Bij De Beren kun je lekker een hapje eten voordat je naar de film gaat. Speciaal daarvoor is er een uniek Beren Bios Arrangement: een 3-gangenmenu dat ieder seizoen wisselt van gerechten én een bioscoopkaartje voor een film naar keuze. Na de film nog even na-borrelen? Ook dan ben je bij De Beren Breda aan het juiste adres! De Beren Breda heeft een uitgebreide drank- en borrelkaart én een sfeervolle bar die zich perfect leent voor een gezellige borrel.

Ben jij nog op zoek naar een toffe baan in de horeca? De Beren Breda heeft nog verschillende vacatures openstaan! Is dit iets voor jou, dan kun je solliciteren via website van De Beren.