"Rij door Breda" een drive thru door Breda op donderdag 6 januari!

De horecaondernemers uit Breda organiseren een drive thru. Sluit jij ook aan? Uniek! Breda brengt het samen. Op 6 januari kun je met de auto door de binnenstad rijden, over de Grote Markt en rondom de kerk de Bredase Horeca sponsoren. Iedereen helpt mee. Dit is Breda!


Click en collect actie op 6 januari
Ter ondersteuning van de Bredase horeca wordt er op de Grote markt van Breda en zijstraten donderdag 6 januari een grote ” Drive Thru” georganiseerd. Waar vroeger de binnenstad diende als grote parkeerplaats voor de aangelegen bedrijven, wordt het hedendaags bedekt met grote royale terrassen. Dit is natuurlijk wanneer er geen lockdown geldt, maar hier gaan we verandering in brengen op 6 januari van 10.00-17.00 uur. Als Breda staan we samen sterk en dit blijkt uit de grote steunbetuigingen en bestellingen die het afgelopen jaar gedaan zijn. Door middel van deze ludieke actie willen we van ons laten horen en de auto’s voor heel even terug te brengen naar de Bredase binnenstad. 

Borrelbox
Een heuse route waarbij een heerlijk borrelbox gevuld wordt door de aanliggende horecabedrijven. Deze is te koop is voor € 54,50. We willen als horeca het jaar goed beginnen met deze rijkelijk gevulde borrelbox voor 2 personen en 1 kind mede mogelijk gemaakt door de Sligro. De box bevat alles voor een gezellige nieuwjaarsborrel dus het enige wat je nodig hebt is goed gezelschap en uiteraard een auto om hem op te komen halen. Geheel “corona proof” kun je dus op 6 januari aanschuiven in de rij om zo je nieuwjaarsborrel compleet te maken en steun de Bredase horeca. Sluit aan in de rij met een open en lege (of versierde) kofferbak en steun de Bredase horeca! Bekijk www.rijdoorbreda.nl voor meer informatie en alle deelnemende bedrijven. 


Winactie
Naast het ophalen van de borrelbox maak je ook nog kans op een waanzinnige prijs aangeboden door de deelnemende horecabedrijven! Wat moet je hiervoor doen? Heel makkelijk, versier je kofferbak! De meest ludieke, originele, creatieve kofferbak maakt kans op een leuk pakket! Dus doe je best en wellicht ben jij de grote winnaar van versier je kofferbak drive thru actie!